SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Wednesday, 22 May 2013

SURPRISE TO MY HUBBY

Dup dap dup dap dup dap hati eda time nak buat surprise untuk fahmi punya birthday hari isnin hari tu,20/5/2013. Planing nak buat ini, hari ahad malam sebelumnya dengan kawan-kawan fahmi,jadi malam ahad tu eda dengan nana pergi jumpa geng-geng fahmi dekat kelana jaya dan lepak dekat mamak sambil berbincang. Nasib baik dia orang tu pun semua sekepala juga nak kenakan fahmi. heheee.. Memang teruk lah fahmi kena time tu. Masa nak planing tu,bincang punya bincang akhirnya dia orang nak buat dekat dataran bawah shah alam. Dia orang cakap kita buat malam lah lepas semua balik kerja, jadi eda pun on je.

Jadi siang tu kita orang keluar dating dulu sebab eda dengan fahmi cuti, so petang tu eda balik rumah nak buat persediaan mana yang patut. Jadi fahmi pun balik rumah dia dekat kelana jaya. Lepas nana balik dari kerja kita orang pun terus gerak nak pergi beli makanan, lepas tu ayie dgn bagok(kwn fahmi) terus datang rumah kita orang dan yang pancing fahmi dekat rumah geng-geng dia yang lain. Yang jadi mangsa ialah farez dgn ayep. Tetapi telah berlaku sesuatu di luar jangkaan kita orang semua, kita orang yang buat surprise dekat fahmi tapi dia yang buat surprise dulu untuk kita orang semua.

FAHMI HILANG!!! OMG !!! biar betul, eda sudah mengelabah,rupa-rupanya fahmi balik kuala selangor jap dan jumpa kawan dia zack. Lepas tu yang kena main peranan geng-geng fahmilah nak mengajak fahmi pergi dataran. Setelah sampai dekat dataran kita orang bai unya parking kereta jauh dari fahmi supaya dia tak nampak kita orang,jadi farez,bagok dengan ayie naik moto sampil bawak tepung dan pergi ke kereta kenakan fahmi. hahaha. padan muka fahmi akhirnya terkena juga.


 Tengah berkumpul nak pergi serbu fahmi.





















dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

2 comments: