SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Saturday, 11 May 2013

KEJAP ADA KEJAP TAK ADA

Tenggelam timbul tenggelam timbul eda sekarang ni, apa sudah jadi eda kejap ada kejap tak ada dekat dunia blogging ni. Eda mahu menyusun sepuluh jari untuk mintak maaf pada kawan-kawan semua sebab sudah lama sangat menghilangkan diri. Eda bukan menghilangkan diri dari blogging cuma tak ada kesempatan untuk berkongsi cerita dekat blog ni,tapi eda tetap membaca cerita-cerita kawan-kawan blogging eda.

 Sekarang ni eda banyak sangat benda yang hendak dibuatnya,dengan kerjanya,business,lepas tu nak settalkan hal bakal yang berlangsung ni(coming soon)..batuk2 pulak bila cakap pasal bakal yang berlangsung ni. insallah kalau di izinkan allah tidak kemana itu semua. Eda harap kawan-kawan doakan semuanya berjalan dengan lancar tau. kita cuma merancang allah yang menetukan.

Ni pun tengah musim orang kahwin, bukan musim dah menang sentiasa ada je,yang akan datang pun ada juga. Sekarang ni pun eda tengah siapkan wedding guess book kawan baik eda masa time study dulu,eda kena siapkan sebelum 24 hari bulan ni,ini pun dah hampir 50% siap,harap-harap elis dan dino akan suka. Bukan itu sahaja juga eda juga tengah menyiapkan special untuk fahmi idris punya birthday yang ke 24 tahun, eda buat sendiri tau hadiah. nanti eda kongsi cerita dekat kawan-kawan.



 
kartun fahmi & eda.Testing-testing sahaja kartun ni.

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

No comments:

Post a Comment