SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Friday, 24 May 2013

HADIAH DARI SAYA UNTUK GIVEAWAY BY CIK TIN

Berdebar-debar rasanya bila eda jadi sponsor salah satu pengiyat blogger dekat malaysia ni. Dah eda telah bermurah hati dan ini pertama kali eda jadi sponsor dekat blog,syurkur kepada illahi eda terpilih untuk menjadi sponsor beliau. Eda tak sumbang banyak pun dan hadiah eda pun tak ada lah besar mana pun,tapi ia comel tau.. heheee. Ok siapa nak hadiah dari eda korang kena join giveaway by Cik Tin kita ni. kalau korang ada rezeki,akan dapat hadiah dari pada sponsor. Pada kawan-kawan yang sudah follow dan like eda punya, terima kasih banyak-banyak.


 

korang klik je dakat gambar tu nanti terus ke giveaway tersebut.





dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

No comments:

Post a Comment