SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Saturday, 25 May 2013

HADIAH DAN HADIAH LAGI DARIPADA SAYA MEGA GIVEAWAY

Tak nak banyak cakap,sebab eda nak bercakap benda yang sama juga iaitu giveaway yang di mana eda jadi sponsor untuk giveaway lagi. Siapa-siapa nak hadiah dari eda korang kena join giveaway yang dianjurkan oleh rakan blogger kita. Sebelum tu kalau korang join dan nak hadiah kenalah ikut syarat-syarat yang ditetapkan. Salah satunya ialah korang kena LIKE dan FOLLOW eda yang dimana pengajur telah senaraikan nama-nama yang perlu di LIKE dan FOLLOW.


 
 Siapa-siapa yang nak join korang boleh klik je dekat gambar mega giveaway tersebut.





dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

No comments:

Post a Comment