SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Sunday, 12 May 2013

DECO-DECO KHAS MY FRIENDS

Bersepah bilik dibuat oleh eda hujung minggu ni,sekarang ni eda tengah sibuk sikit nak buat tempahan khas untuk my friends hari bersejarah dia iaitu elis dan bakal suaminya dino pada 26 may ni. So eda sekarang ni tengah buat wedding guess book dengan deco-deco yang lain. Pening dan rumit juga sebabnya eda 70% eda buat sendiri,kraf tangan eda sendiri. Yang 30% tu eda print out. Walaupun letih macam mana sekali pun eda tetap happy dan eda tumpang gembira juga.

Bukan kena buat untuk my friend je tau,lepas ni eda kena buat untuk my hubby pulak punya birthday. Kali ini eda nak buat kelainan sikit dan eda nak buat hasil dari tangan eda sendiri untuk orang-orang yang tersayang semua. Bukan apa kalau kita buat sendiri benda tu kita lebih berpuas hati dan apa yang kita nak dalam sesuatu deco-deco tu kita boleh buat.

Hasil dari buatan tangan eda yang belum siap lagi ni,banyak lagi yang kena buat.


dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

No comments:

Post a Comment