SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Thursday, 4 July 2013

HARGA KAD PERKAHWINAN DI INTAI SALOMA

Harga kad perkahwinan kami di INTAI SALOMA amat berpatutan, kami juga tidak mengenakan apa-apa caj design. Caj design adalah PERCUMA dan harga tidak include postage. Design dan maklumat selebihnya boleh ke FACEBOK INTAI SALOMA

Kualiti kad : Artcard 260gsm(aqueous costing) / Ivory White card / Artcard 260gsm + Matt Laminate. envelope color : cream / pink. Catatan : pilihan warna/susun atur boleh ditukar mengikut tema anda.





dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Wednesday, 3 July 2013

JOM KITA LIKE INTAI SALOMA

Dengan senyuman yang manis ini untuk kawan-kawan semua, eda nak mintak tolong sikit sahaja dekat kawan-kawan.. Jom kita like ramai-ramai pages FACEBOOK INTAI SALOMA. Senang jeka kawan-kawan cuma on facebook dan taip intai saloma dan klik like tak sampai 5 minit tau. Kepada kawan-kawan yang dah like dan beri sokongan eda nak ucap terima kasih banyak-banyak tau. eda sayang korang semua.



dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

DESIGN KAD PERKAHWINAN YANG TERBARU

Jom dapatkan design kad perkahwinan di INTAI SALOMA. Untuk melihat design yang lain bolehlah ke FACEBOOK INTAI SALOMA









dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Friday, 21 June 2013

DESIGN TERBARU DARI INTAI SALOMA

Jom dapatkan design kad perkahwinan di INTAI SALOMA. Untuk melihat design yang lain bolehlah ke FACEBOOK INTAI SALOMA










dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Saturday, 8 June 2013

JOM DAPATKAN

 Jom dapatkan kad perkahwinan di INTAI SALOMA. Bagi bakal-bakal pengantin jangan lepaskan peluang,terdapat pelbagai design. Untuk melihat design yang lain bolehlah ke page facebook INTAI SALOMA.


Kualiti kad : Artcard 260gsm(aqueous costing) / Ivory White card / Artcard 260gsm + Matt Laminate
envelope color : cream / pink
Catatan : pilihan warna/susun atur boleh ditukar mengikut tema anda.




dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Thursday, 6 June 2013

WEDDING CARD INTAI SALOMA

Kami masih mengambil tempahan kad perkahwinan bagi bakal-bakal pengantin yang ingin melangsungkan perkahwinan selepas hari raya aidilfitri. Selanjutnya boleh ke page facebook 

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Tuesday, 4 June 2013

DESIGN TERBARU

Dapatkan design untuk wedding card yang terbaru di INTAI SALOMA. Bagi bakal-bakal pengantin yang akan mengadakan majlis perkahwinanya selepas hari raya adilfitri dan masih belum membuat tempahan wedding card,kami di intai saloma masih boleh mengambil tempahan. Selanjutnya bolehlah ke pages facebook INTAI SALOMA .

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Thursday, 30 May 2013

JOM KE INTAI SALOMA

Di Intai Saloma menawarkan design wedding card, bagi bakal-bakal pengantin yang sedang mencari tempat untuk wedding card bolehlah ke Intai Saloma. Intai Saloma menawarkan harga yang berpatutan dan berkualiti. Maklumat selebihnya boleh ke Facebook : Intai Saloma

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Wednesday, 29 May 2013

DESIGN WEDDING CARD



Salam semua. Di Intai Saloma menawarkan perkhidmatan printing service untuk wedding card, Korang bolah ke facebook Intai Saloma.Harga amat berpatutan dan berkualiti.

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Tuesday, 28 May 2013

INTAI SALOMA




Salam semua kawan-kawan,sihat tak hari ni ? moga-moga kawan-kawan semua sihat sejahtera. Mana yang tak sihat tu jangan lupa makan ubat dan banyak-banyak berdoa semoga cepat sembur dan sihat. Ok cerita kali ini eda nak kogsi sikit dengan kawan tentang apa yang eda dah buat dan sudah buat di masa sekarang dan akan datang,alhamdullilah rezeki allah ada di mana-mana sahaja,yang kita perlu lakukan ialah usaha,berdoa dan bersyukur padanya.Sekarang ini eda masih berusaha dan masih melakukanya walau sibuk dengan kerja-kerja yang lain eda masih membuat printing service di INTAI SALOMA. Di intai saloma menawarkan perkhidmatan printing service iaitu BUTTON BADGE,THANK YOU TAG,STICKER DAN BANTING/BANNER. Setiap item yang eda sediakan kawan-kawan boleh memilih mana-mana design untuk item-item yang berminat. Selebihnya jom ke pages facebook Intai Saloma dan kalau kawan-kawan tidak keberkataan bolehlah like Intai Saloma. Kalau kawan-kawan berminat nak dengan tawaran yang dilakukan bolehlah taxt eda dekat fb,email.

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Saturday, 25 May 2013

HADIAH DAN HADIAH LAGI DARIPADA SAYA MEGA GIVEAWAY

Tak nak banyak cakap,sebab eda nak bercakap benda yang sama juga iaitu giveaway yang di mana eda jadi sponsor untuk giveaway lagi. Siapa-siapa nak hadiah dari eda korang kena join giveaway yang dianjurkan oleh rakan blogger kita. Sebelum tu kalau korang join dan nak hadiah kenalah ikut syarat-syarat yang ditetapkan. Salah satunya ialah korang kena LIKE dan FOLLOW eda yang dimana pengajur telah senaraikan nama-nama yang perlu di LIKE dan FOLLOW.


 
 Siapa-siapa yang nak join korang boleh klik je dekat gambar mega giveaway tersebut.





dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Friday, 24 May 2013

HADIAH DARI SAYA UNTUK GIVEAWAY BY CIK TIN

Berdebar-debar rasanya bila eda jadi sponsor salah satu pengiyat blogger dekat malaysia ni. Dah eda telah bermurah hati dan ini pertama kali eda jadi sponsor dekat blog,syurkur kepada illahi eda terpilih untuk menjadi sponsor beliau. Eda tak sumbang banyak pun dan hadiah eda pun tak ada lah besar mana pun,tapi ia comel tau.. heheee. Ok siapa nak hadiah dari eda korang kena join giveaway by Cik Tin kita ni. kalau korang ada rezeki,akan dapat hadiah dari pada sponsor. Pada kawan-kawan yang sudah follow dan like eda punya, terima kasih banyak-banyak.


 

korang klik je dakat gambar tu nanti terus ke giveaway tersebut.





dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Wednesday, 22 May 2013

SURPRISE TO MY HUBBY

Dup dap dup dap dup dap hati eda time nak buat surprise untuk fahmi punya birthday hari isnin hari tu,20/5/2013. Planing nak buat ini, hari ahad malam sebelumnya dengan kawan-kawan fahmi,jadi malam ahad tu eda dengan nana pergi jumpa geng-geng fahmi dekat kelana jaya dan lepak dekat mamak sambil berbincang. Nasib baik dia orang tu pun semua sekepala juga nak kenakan fahmi. heheee.. Memang teruk lah fahmi kena time tu. Masa nak planing tu,bincang punya bincang akhirnya dia orang nak buat dekat dataran bawah shah alam. Dia orang cakap kita buat malam lah lepas semua balik kerja, jadi eda pun on je.

Jadi siang tu kita orang keluar dating dulu sebab eda dengan fahmi cuti, so petang tu eda balik rumah nak buat persediaan mana yang patut. Jadi fahmi pun balik rumah dia dekat kelana jaya. Lepas nana balik dari kerja kita orang pun terus gerak nak pergi beli makanan, lepas tu ayie dgn bagok(kwn fahmi) terus datang rumah kita orang dan yang pancing fahmi dekat rumah geng-geng dia yang lain. Yang jadi mangsa ialah farez dgn ayep. Tetapi telah berlaku sesuatu di luar jangkaan kita orang semua, kita orang yang buat surprise dekat fahmi tapi dia yang buat surprise dulu untuk kita orang semua.

FAHMI HILANG!!! OMG !!! biar betul, eda sudah mengelabah,rupa-rupanya fahmi balik kuala selangor jap dan jumpa kawan dia zack. Lepas tu yang kena main peranan geng-geng fahmilah nak mengajak fahmi pergi dataran. Setelah sampai dekat dataran kita orang bai unya parking kereta jauh dari fahmi supaya dia tak nampak kita orang,jadi farez,bagok dengan ayie naik moto sampil bawak tepung dan pergi ke kereta kenakan fahmi. hahaha. padan muka fahmi akhirnya terkena juga.


 Tengah berkumpul nak pergi serbu fahmi.





















dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami