SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Tuesday, 20 November 2012

FUTSAL 1 MALAYSIA PARLIMEN PERINGKAT KEBANGSAAN

Assalamualaikum semua,harap-harap semua sihat dan di rahmati allah,dimrahkan rezeki. Baru-baru ini ada acara besar-besaran berlaku dekat putrajaya iaitu pertandingan futsal 1 malaysia parlimen peringkat kebangsaan dari 16-18 nov 2012, yang di mana my hubby turut mengambil bahagian dan wakil dari parlimen kuala selangor. Eda turut sertai sebagai peneman hubby je. Sanggat-sanggat meriah dekat putrajaya hari itu dan seluruh negeri mengambil bahagia menghantar wakil-wakil mereka. Dengan cuaca yang sangat-sangat baik walau pada hari sabtu hujan,acara tetap di teruskan. Yang paling penting hubby nak eda sentiasa meneman beliau setiap kali ada acara perlawanan,lagi-lagi peringkat kebangsaan macam ni. Selama tiga hari itu kita orang seawal 8 pagi lagi dan terpacak dekat tempat perlawanan di putrajaya,subuh-subuh lagi pukul 5.30 pagi hubby dan kejutkan eda suruh siap-siap dan dalam pukul 6 lebih di sampai dekat rumah eda dan kita orang pergi sarapan dulu sebelum bertolak ke putrajaya. Dari shah alam ke putrajaya tak adalah jauh manapun lebih kurang setengah jam dah sampai. Yang paling best sekali setiap kali ada pertandingan peringkat kebangsaan hubby mesti masuk paper. Bangga sekejaplah kita ni..gelak besar






dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

No comments:

Post a Comment