SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Monday, 22 October 2012

LAGOLAND MALAYSIA

Jom ramai-ramai kita pergi lagoland malaysia, tak mahal pun tiket masuk dia,cuma rm 140. Dekat sangat-sangat dari rumah eda cuma ambik masa dalam 20 minit je nak pergi ke lagoland malaysia. Time ini eda pergi dengan adik sebab maa tu dah tak tahu ank buat apa dekat ruah apa lagi capai kunci kereta dan maa tu mood abah baik,abah dah bagi trafik light hijau kita orang gerak sendiri ajelah. Nanti kawan-kawan dekat shah alam nak datang boleh lah bermalam dekat rumah eda, abah dan ibu pun dan cakap ok je.hehehe. Insyallah hujung tahun ni eda pergi dengan kawan-kawan & my hubby pulak.


dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

No comments:

Post a Comment