SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Monday, 3 September 2012

WEDDING KHASHA 1 NOVEMBER 2012

Malam tadi baru sampai shah alam,letih dekat badan ni pun belum hilang lagi..mana tidaknya dari hari khamis malam sampailah ahad eda berkampung dekat kuala selangor dan sungai besar. Dekat kuala selangor macam biasalah rumah my hubby dan sungai besar rumah nana. Sebenarnya dekat sana ada kenduri kahwin member,sebab tu berkampung dekat sana. Kendurinya pada hari sabtu tapi biasalah berjalan-jalana sambil tu dengan my hubby...jalan-jalan dekat kampung halamannya. Dari satu tempat ke satu tempat kita orang pergi,dari ke darat ke laut dari tanah rata ke atas bukit dari makan nasi ke makan satay dari makan dekat warung ke makan dekat sawah padi. Memang best sangat-sangat,biasalah kita tak ada padi. Majlisnya pun cukup meriah sangat-sangat pada malam tu dengan dipenuhi sanak saudara dan tetamu yang datang. Apa-apa pun eda nak cakap thanks you dekat my hubby(fahmi idris) melayan budak nakal ni.













dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

No comments:

Post a Comment