SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Thursday, 30 August 2012

SEMUANYA TERLEBIH

Ini lah akibat kalau terlebih makan terlebih minum terlebih tidur terlebih bercakap terlebih gelak terlebih menangis dan semuanya terlebihlah senang cerita. Apa yang terjadi pada kita orang sebenarnya ialah semangat beraya, mengarut sahaja kita orang ni. Apa-apa pun kita orang dah terlebih ceria. Semuanya enjoy time ni.











dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Tuesday, 28 August 2012

THANKS YOU IBU,ABAH,MY HUBBY

Alhamdullilah rezeki tahun ni amat baik dan tidak putus-putus datang, family ibu abah pun sama juga rezeki meraka tidak putus-putus datang. Kami sekeluarga bersyukur sebab rezeki yang allah bagi tidak pernah dilupakan untuk mengucapkan syurkur alhamdullilah. Macam biasa jugalah eda tiap kali cuti panjang atau cuti aidilfitri family akan menempahkan tiket flight Malaysia Airlines balik johor bahru. Masa perjalanan balik johor bahru cuma 45 minit sahaja, macam biasalah my hubby yang akan menghantar eda dekat airport dan sampai dekat johor bahru ibu and abah yang akan menjemput. Love you so much my hubby and thanks you sebab hantarkan sayang dekat airport.muaaahhhh. Dan juga kepada ibu dan abah thanks you and love you so much sebab bagi anaknya balik naik flight dan bukanya sekali dua tapi berkali-kalilah sejak belajar dekat shah alam sampailah dah berkerja juga. Biasalah anak kesayangan abah. muaaahhhhh

Eda dengan my hubby

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Monday, 27 August 2012

SALAM AIDILFITRI BUAT SEMUA

Last eda berceloteh dekat blog ni bulan puasa hari tu,rasa-rasanya awal bulan puasa dan sekarang ni kita dah raya hampir seminggu baru eda nak berceloteh dekat blog ni. Maklumlah dah sibuk sekarang dengan kerja. Sekarang ni masih sempat lagikan nak ucapkan selamat hari raya aidifitri kepada semua umat islam yang ada. Raya tahun ni macam biasa,sama dengan tahun-tahun lepas tetap beraya dekat kampung halaman bersama sedara mara yang lain. Tahun ni eda sekeluarga beraya pertama dekat muar johor lepas tu raya ketiga baru balik kampung dekat melaka pulak. Biasalah eda ada dua kampung,kampung ibu kampung abah. Tahun ini juga eda sekeluarga tema raya bersepah,yang kita orang tiga beradik ni baju warna coklat gold  dan adik yang bongsu,abah ibu baju warna hitam.















dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Saturday, 4 August 2012

AYU BERBAJU KURUNG

SALAM RAMADHAN

Biasalah sudah namanya anak melayu anak malaysia mana boleh tinggalkan adat kesopanan yang sememangnya sudah terpahat di dalam diri. Ia juga tradisi dan melambangkan bangsa seseorang itu. Itulah kami berlima yang terlalu ayu apabila mengenakan baju kurung, walau masa itu kami terpaksa bersesak-sesak di dalam ktm yang sudah terkenal dengan penumpang yang ramai. tengok tu kami kami siap jadi model untuk sebuah produk air lagi gitu. Comelkan comelkan kami semua. Sapa cakap pakai baju kurung tak comel, pakai baju kurung sebenarnya lagi comel dari pakai baju yang terbuka sana terbuka situ. Senyum je mak-mak kita tengok anak-anaknya berpakaian yang sopan,bakal-bakal mak mertua pun senyum juga. Senyum semua.


dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Friday, 3 August 2012

"Giveaway dari MAMA-ILOVEU.BLOGSPOT.COM".




Eda join giveaway dari MAMA-LOVEU

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami