SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Monday, 11 June 2012

A MILE FOR A SMILE





Bulan lepas punca cerita jugalah,apa pun tak bolehlah.. Bulan lepas eda ada join even uitm dari bachelor in even managemen, eda just menjadi jemputan sebagai photografe sajaha dekat even tu. Tapi eda join dengan dia orang semua sehari sebelum even tersebut berjalan. Memang meriah dan happy masa dekat even tersebut,penat tu semua tolak ketepi. Gambar-gambar ni sebahagian dari even tu,kalau dikutkan banyak sangat tapi tidak terdaya oden nak masukan semuanya..


eeeehhhhhh sapa yang tangkap gambar kita ni erk....hehehe

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

No comments:

Post a Comment