SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Tuesday, 19 June 2012

1st GIVE AWAY ALIANA AZMAN





TAG TO MY FRIENDS : ceritaira
                                          septgurlz

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Wednesday, 13 June 2012

SAYA BERTUDUNG OREN



SAYA BERTUDUNG OREN, itu sahaja yang eda nak bagi tahu sekarang ni kawan-kawan. ok bye. Senyum :)




dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

SEGMEN : MARI BERHIJAB



NAME : NOREEDA AKHMA
COLOUR : PINK


dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

SEGMEN BLOGWALKING & FOLLOW


Sape-sape yang nak join segmen ni klik je yang dekat atas tu,
dengan rasmisnya  tuan puan blog glamourmoon join segmen blogwalking & follow

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Monday, 11 June 2012

A MILE FOR A SMILE





Bulan lepas punca cerita jugalah,apa pun tak bolehlah.. Bulan lepas eda ada join even uitm dari bachelor in even managemen, eda just menjadi jemputan sebagai photografe sajaha dekat even tu. Tapi eda join dengan dia orang semua sehari sebelum even tersebut berjalan. Memang meriah dan happy masa dekat even tersebut,penat tu semua tolak ketepi. Gambar-gambar ni sebahagian dari even tu,kalau dikutkan banyak sangat tapi tidak terdaya oden nak masukan semuanya..


eeeehhhhhh sapa yang tangkap gambar kita ni erk....hehehe

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

HAPPY BIRTHDAY TO MY LOVE

Dikira,dihitung,ditolak,ditambah,didarab dan dibahagikan bagai ulat bulu yang sedang berjalan yang lambat dan lama. Begitu lama hamba menghilangkan diri di dalam kekasih ku ini,di sebabkan kerja yang begitu banyak dan aktiviti-aktiviti yang tidak putus-putus menyebabkan melupakan sementara kekasih glamourmoon ku ini. Begitu juga ingin memghebohkan satu dunia ni yang sepatutnya dihebohkan sebulan yang lalu. Dah tak nak banyak bercakap lagi yang bulan nak bagi tahu HAPPY BIRTHDAY MY LOVE MUHAMMAD FAHMI IDRIS pada 20 MEI 2012, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Nanti bulan masukan gambar time kita orang pergi celebrite birthday. Apa-apa pun eda nak bagithu yang sayang,sayang sangat-sangat bie dan sayang harap bie dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang baik. love you so much. Walau kita berjauhan buat sementara cinta sayang dekat bie sentiasa berada dihati ini. Jauh dimata dekat dihati. muahhhhhhhh




dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami