SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Saturday, 21 April 2012

BERKERJA DI HARI SABTU

Langit dekat luar pagi tadi gelap macam nak hujan,rupa-rupanya hujannya tidak menjadi. Begitu juga dengan aku yang melanda kebosanan apabila berkerja pada hari sabtu...hahaha. Kerja semuanya sudah settel dan sekarang ni tengah tunggu berbakul-bakul buah durian gugur untuk dimamah sebagai kerja baru yang menanti. Apa yang eda merepek ni...aduhai. Senyum . Orang lain sibuk keluar dating dengan pasangan masing-masing tapi eda dalam masa sebulan ni dating hari-hari dekat skype aje,sebab fahmi sekarang ni ada dekat jakarta atas urusan kerja...sedih tau dan rindu sangat-sangat dengan my hubby. Kesiah dekat fahmi sepanjang dia berada di jakarta tidak lagi jumpa makan nasi sebab tiada selera nak makan nasi...huhuhu. Tapi sudah jadi lain pulak sebabnya fahmi hari-hari makan domino pizza gitu... Tidak adil tau bie makan domino dekat sana..hehehe



Sedapnya air bie minum tu..hehehe nak sikit boleh....


APEK!!!! kawan fahmi kawan kepada eda juga. Ni geng kita orang, kita orang selalu berjalan dengan dia lah..hahaha...apek pun kena transfer juga dekat jakarta sama dengan fahmi,macam mana boleh sama sebabnya dia orang ni satu tempat kerja...hehehe

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

No comments:

Post a Comment