SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Monday, 30 April 2012

ICE CREAM


Hari isnin hari yang paling malas sekali,tapi bila pagi-pagi lagi sudah perkena ice cream sundae mcd memang terbaiklah. Ok eda nak bagi tahu itu sahaja. Bye...

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Sunday, 29 April 2012

KOLEKSI

Tak banyak cakap tak nak banyak bunyi dan semuanya tak nak. Eda just nak cakap gambar tu koleksi dekat dalam bilik sahaja. Lebih kurang seminggu lebih je fahmi dah nak balik malaysia,sekejap kan sebulan berlalu macam gitu je. Tak sabar menunggu kepulangan fahmi. Muahhhh

 



dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Saturday, 21 April 2012

BERKERJA DI HARI SABTU

Langit dekat luar pagi tadi gelap macam nak hujan,rupa-rupanya hujannya tidak menjadi. Begitu juga dengan aku yang melanda kebosanan apabila berkerja pada hari sabtu...hahaha. Kerja semuanya sudah settel dan sekarang ni tengah tunggu berbakul-bakul buah durian gugur untuk dimamah sebagai kerja baru yang menanti. Apa yang eda merepek ni...aduhai. Senyum . Orang lain sibuk keluar dating dengan pasangan masing-masing tapi eda dalam masa sebulan ni dating hari-hari dekat skype aje,sebab fahmi sekarang ni ada dekat jakarta atas urusan kerja...sedih tau dan rindu sangat-sangat dengan my hubby. Kesiah dekat fahmi sepanjang dia berada di jakarta tidak lagi jumpa makan nasi sebab tiada selera nak makan nasi...huhuhu. Tapi sudah jadi lain pulak sebabnya fahmi hari-hari makan domino pizza gitu... Tidak adil tau bie makan domino dekat sana..hehehe



Sedapnya air bie minum tu..hehehe nak sikit boleh....


APEK!!!! kawan fahmi kawan kepada eda juga. Ni geng kita orang, kita orang selalu berjalan dengan dia lah..hahaha...apek pun kena transfer juga dekat jakarta sama dengan fahmi,macam mana boleh sama sebabnya dia orang ni satu tempat kerja...hehehe

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Sunday, 15 April 2012

HARI PERTAMA BERJAUHAN DENGAN INSAN TERSAYANG



Hari pertama berjauhan dengan my hubby, gambar ni time kita orang tengan skype... Rindu bie sangat-sangat...muahhhh

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

TABAHKAN LAH HATIKU INI YA ALLAH


Ya allah ya tuhan ku,hanya engkau sahaja yang tahu perasaan aku ketika ini untuk menanggung rindu dan risaukan kepada insan yang disayangi ketika kami berjauhan. Ini kali pertama eda terpaksa berjauhan dengan my hubby (fahmi), fahmi terpaksa kena transfer ke indonesia jakarta atas urusan kerja selama sebulan. Bulan depan 13 may baru fahmi balik malaysia,dalam masa sebulan ini kita orang hanya akan berhubung melalui dunia maya iaitu skype,fb dan telefon. Nasib baik skype ada bolehlah kami melepaskan rindu masing-masing. Kepada my hubby,sayang akan dengar cakap bie sepanjang ketiadaan bie yang sayang akan jaga kesihatan dan segalanya.

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Saturday, 7 April 2012

TESTING-TESTING NEW BANNER GLAMOURMOON


Bulan tengan design banner glamourmoon..hehehe..yang ni bulan testing-testing je

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Friday, 6 April 2012

SEMPENA ULANG TAHUN YANG PERTAMA



Ini lah OWNER sebenar GLAMOURMOON
Ujung minggu ni bulan pergi photoshoot dengan my hubby pulak sempena ulang tahun yang pertama..muahhhh


dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Monday, 2 April 2012

KAROK DIHUJUNG MINGGU




Ala-ala tiga suara gitu.....

Terbaring,tertiarap,tertonggeng dan macam-macam gaya ada sekarang ni.... ehhhhhhhhh...bulan tengah kerja lah sekarang ni,bila masa pulak nak terbaring. Curi tulang sebentar bolehkan....kan..kan...kan... Ok ni cerita minggu lepas sebenarnya,tapi baru sekarang nak hebohkan satu pelusuk alam...hahaha... sory lambat sikit kawan-kawan sebab banyak sangat kerja yang perlu dilakukan. Minggu lepas pagi-pagi lagi kita orang dah serbu plaza alam sentral pergi karok..kedai-kedai pun belum bukak lagi..adalah dalam pukul 10 kita orang dah terpacak dekat sana... Bukan apa dah lama sangat tak lepaskan tension dengan member-member rumah.

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami