SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Friday, 9 March 2012


Salam jumaat.. Sementara staf-staf jejaka dekat tempat kerja bulan ni pergi sembahyang jumaat,bulan malas nak keluar pergi lunch sebab petang karang my hubby ajak pergi diner and shopping barang sikit dekat tempat biasalah,sunway pyramid Sekarang ni bulan sudah bergelar GRAPHIC DESIGNER. Macam tak percaya je bulan sekarang ni sudah berkerja dan sudah menjadi graphic designer dalam usia yang muda ni. Sekarang ni dekat tempat kerja bulan,bulan dipanggil junior,ialah sebab bulan baru sahaja berkerja dan baru bergelar graphic designer dan bulan perlu banyak belajar lagi dari senior-senior dekat tempat kerja bulan.


dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

No comments:

Post a Comment