SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Saturday, 31 March 2012

MUKA HAPPY


Tengok tu muka my hubby...hahaha..muka orang senang hati. Time ni kita orang keluar makan. Muahhh..love u so much

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

FAMILY DAY D,SEVEN PRINTING AND SOLUTION


Minggu lepas tempat kerja bulan ada buat family day dekat port dikson selama 2 hari. Meriah sangat-sangat time dekat tepi pantai.Menag happy gila-gila time tu


dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Sunday, 18 March 2012

UBAT MILO


Sihat sebelum sakit, kaya sebelum miskin,pas tu korang sambung lagi ok...hehehe. Kita manusia bila sakit pergi klinik...haiwan pun kalau sakit pergi klinik juga untuk mendapatkan rawatan... Nak kata baru tak adalah, nak kata lama tidak lah... hehe..baru-baru ini my cat milo jatuh sakit, tak adalah sakit teruk cuma kena cirit birit. Demi kucing kesayangan semua sanggup buat walaupun mengeluarkan duit yang banyak, kos perubatanya juga lagi mahal dari kita manusia tau.


dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Tuesday, 13 March 2012

KAMI MENGEDIK




Mengarut sahaja di petang hari sambil mengomel jajan super ring....habis jari merah-merah, gara-gara sudah bosan...hahaha... Hari sabtu hari tu kami suka buat kerja gila, dengan kadaan yang bosan dan tiada hara tuju pada hari cuti lalu kami pun bergerak ke satu destinasi iaitu naik ke tempat yang ala-ala negara sejuk tu... CAMERON HIGHLANDS. Orang lain tu mungkin tidur kot dekat sana tapi kita orang pergi balik hari sahaja. Setelah tiba sahaja dekat atas,jangan cakaplah salah hari sebenarnya pergi...pergi time cuti sekolah...perhhhhh jalan sesak gila...lagi-lagi dekat brinchang, apa lagi disebebkan sesak kita orang ambik keputusan pergi parking kereta my hubby and naik kereta lagi satu,kereta afiq sebab senang sikit nak berjalan-jalan dekat atas tu.

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Friday, 9 March 2012


Salam jumaat.. Sementara staf-staf jejaka dekat tempat kerja bulan ni pergi sembahyang jumaat,bulan malas nak keluar pergi lunch sebab petang karang my hubby ajak pergi diner and shopping barang sikit dekat tempat biasalah,sunway pyramid Sekarang ni bulan sudah bergelar GRAPHIC DESIGNER. Macam tak percaya je bulan sekarang ni sudah berkerja dan sudah menjadi graphic designer dalam usia yang muda ni. Sekarang ni dekat tempat kerja bulan,bulan dipanggil junior,ialah sebab bulan baru sahaja berkerja dan baru bergelar graphic designer dan bulan perlu banyak belajar lagi dari senior-senior dekat tempat kerja bulan.


dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Tuesday, 6 March 2012

MOH KITA SERBU RAMAI-RAMAI



Lalalalalalala...dah bosan sebenarnya kat tempat kerja, job2 semuanya dah selesai dan sedang menghabiskan masa dekat sini jap,sementara tunggu my hubby datang ambik bulan..hehehe. Sekarang ni kat tempat bulan kerja ada buat promosi .. Sangat-sangat berbaloi

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami