SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Monday, 13 February 2012

PERCUTIAN BERSAMA MR FAHMI





First sekali bulan nak cakap thanks to my hubby sebab bawak bulan pergi bercuti dekat pulau tioman. Mula-mula bulan agak terkejut dan tak percaya yang my hubby nak bawak bulan pergi pulau tioman sebab nak pergi tu terlalu jauh bagi bulan. Bulan seronok jugalah dapat pergi bercuti bersama,bukan senang my hubby ni nak bawak bulan pergi bercuti sebab my hubby terlalu sibuk dengan kerja(biasalah Engineering). Kita orang pergi selama 3 hari 2 malam dekat pulau. Wah...memang terlalu best dan terlalu cantik dekat pulau tioman tu, duduk dekat sana terasa tenang dan menghidup udara yang segar sekali. Kita orang rasa tidak cukup duduk 3 hari 2 malam sebab terasa sekejap sangat dan kalau boleh kita orang nak duduk terus dekat sana.hehehe. Kita orang bertolak dari shah alam tengah malam sebabnya feri kita orang pukul 7 pagi dekat mersing johor, dekat sana apa lagi macam orang jakun lah tengok air laut warna biru dan boleh nampak anak-anak ikan yang comel-comel..hehehe 



dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

1 comment:

  1. Ah kau ! Untunglah gi melanconggg. Kihkih.
    Singgah a log aku bace puisi. Pewitt!

    ReplyDelete