SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Monday, 20 February 2012

DIA BUAT SURPRISE

Semalam satu hari bulan ikut my hubby pergi kenduri kahwin member sekolah dia dekat rawang and sungai buloh. Bulan agak penat gak tapi seronok..hehehe.. Dekat kenduri kahwin tu memang meriah sangat-sangat,biasalah kenduri mana ada yang tak meriahkan dengan ada ye karoka lah,riuh rendah sanak saudara, tetamu datang dan balik,suara kanak-kanak and macam-macam lagi. Semasa di kenduri tu biasalah bulan memang tak kenal pun member-member sekolah teknik my hubby,yang bulan kenal member-member sekolah menengah and rendah je... Time jumpa tu biasalah semua ye mentanyakan wah bawak kekasih hati sekali..hehehe... My hubby kenalkan bulan dekat member-member sekolah teknik. Agak lama jugalah kita orang lepak dekat kenduri kahwin tu,mana tidaknya dah masing-masing lama tak jumpa,macam-macamlah yang diborakan ya,dalam pukul 5 baru kita orang gerak balik shah alam. Semasa  otw balik tu bulan ingat myhubby nak terus hantar balik rumah,tengok-tengok myhubby terus pergi plaza alam sentra. Bila bulan tanya,my hubby jawab saja-saja jalan-jalan pas tu nak cari cd game. Ok lah bulan pun ikut jelah... Lepas mencari cd game my hubby singgah jap dekat kedai telefon,bulan ingat just nak tengok-tengok je rupa-rupanya ada udang disebalik batu..hehehe... Semasa my hubby tanya tu tanya ni,harga berapa....sementara myhubby banyak sangat bertanya,bulan pergi sekejap ke tandas and handbag bulan tinggal lah dekat my hubby... ada lah dalam setengah jap juga bulan pergi tandas jap sebab bulan melencong jap..hehe..Tapi sebelum pergi tandas tu my hubby ada cakap kalau nak jalan-jalan pergi je lah dulu.... Lepas tu my hubby call tanya dekat mana,cepatlah nak balik ni..bulan datanglah dekat kedai telefon tu balik... masa nak balik tu bulan nak ambik handbag tapi my hubby tak bagi,dia kata biar dia bawak..oklah bulan biarkan jelah. Semasa dalam kereta my hubby bagi handbag bulan..and bulan terasa handbag berat and ada sesuatu dalam bag tu..bulan pun bukaklah dengan perasaan tertanya-tanya...bila bukak je bulan terus menjerit dan besar mata bulan bila tengok GALAXY TAB !!! oh my good my hubby belikan galaxy tab untuk bulan.... Bulan cuma boleh cakap i love you so much and thanks to my hubby..


Ni time gambar kita orang dekat kenduri kahwin
 GALAXY TAB hadiah dari my hubby

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

2 comments: