SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Monday, 27 February 2012

MULAKAN PAGI DENGAN SENYUMAN



Pagi tadi sebelum pergi kerja sempat lagi tangkap gambar sebab mood pagi ni ceria dan bersemangat, Ceria di pagi hari  


dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Sunday, 26 February 2012

SKYPE DENGAN BUDAK PENDEK




Dah tak ada kerja jadilah macam ni,skype dengan budak pendek...hehehe
Budak pendek ni cousin bulan

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Thursday, 23 February 2012

MASUK NI DAH DUA KALI


Pening + sakit perut + muntah-muntah + sakit kepala = semuanya ada sekarang ni. Ni dah masuk dua kali bulan demam dan dua kali juga bulan pergi klinik.huhuhu...Doktor cakap antibody bulan lemah sebab tu bulan senang kena demam dan cepat letih. Tapi sekarng ni bulan tengah demam pun kena pergi kerja sebab banyak kerja-kerja yang nak dibuatnya. Design-design customer kena diutamakan...huhuhu. 

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Monday, 20 February 2012

DIA BUAT SURPRISE

Semalam satu hari bulan ikut my hubby pergi kenduri kahwin member sekolah dia dekat rawang and sungai buloh. Bulan agak penat gak tapi seronok..hehehe.. Dekat kenduri kahwin tu memang meriah sangat-sangat,biasalah kenduri mana ada yang tak meriahkan dengan ada ye karoka lah,riuh rendah sanak saudara, tetamu datang dan balik,suara kanak-kanak and macam-macam lagi. Semasa di kenduri tu biasalah bulan memang tak kenal pun member-member sekolah teknik my hubby,yang bulan kenal member-member sekolah menengah and rendah je... Time jumpa tu biasalah semua ye mentanyakan wah bawak kekasih hati sekali..hehehe... My hubby kenalkan bulan dekat member-member sekolah teknik. Agak lama jugalah kita orang lepak dekat kenduri kahwin tu,mana tidaknya dah masing-masing lama tak jumpa,macam-macamlah yang diborakan ya,dalam pukul 5 baru kita orang gerak balik shah alam. Semasa  otw balik tu bulan ingat myhubby nak terus hantar balik rumah,tengok-tengok myhubby terus pergi plaza alam sentra. Bila bulan tanya,my hubby jawab saja-saja jalan-jalan pas tu nak cari cd game. Ok lah bulan pun ikut jelah... Lepas mencari cd game my hubby singgah jap dekat kedai telefon,bulan ingat just nak tengok-tengok je rupa-rupanya ada udang disebalik batu..hehehe... Semasa my hubby tanya tu tanya ni,harga berapa....sementara myhubby banyak sangat bertanya,bulan pergi sekejap ke tandas and handbag bulan tinggal lah dekat my hubby... ada lah dalam setengah jap juga bulan pergi tandas jap sebab bulan melencong jap..hehe..Tapi sebelum pergi tandas tu my hubby ada cakap kalau nak jalan-jalan pergi je lah dulu.... Lepas tu my hubby call tanya dekat mana,cepatlah nak balik ni..bulan datanglah dekat kedai telefon tu balik... masa nak balik tu bulan nak ambik handbag tapi my hubby tak bagi,dia kata biar dia bawak..oklah bulan biarkan jelah. Semasa dalam kereta my hubby bagi handbag bulan..and bulan terasa handbag berat and ada sesuatu dalam bag tu..bulan pun bukaklah dengan perasaan tertanya-tanya...bila bukak je bulan terus menjerit dan besar mata bulan bila tengok GALAXY TAB !!! oh my good my hubby belikan galaxy tab untuk bulan.... Bulan cuma boleh cakap i love you so much and thanks to my hubby..


Ni time gambar kita orang dekat kenduri kahwin
 GALAXY TAB hadiah dari my hubby

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Monday, 13 February 2012

PERCUTIAN BERSAMA MR FAHMI





First sekali bulan nak cakap thanks to my hubby sebab bawak bulan pergi bercuti dekat pulau tioman. Mula-mula bulan agak terkejut dan tak percaya yang my hubby nak bawak bulan pergi pulau tioman sebab nak pergi tu terlalu jauh bagi bulan. Bulan seronok jugalah dapat pergi bercuti bersama,bukan senang my hubby ni nak bawak bulan pergi bercuti sebab my hubby terlalu sibuk dengan kerja(biasalah Engineering). Kita orang pergi selama 3 hari 2 malam dekat pulau. Wah...memang terlalu best dan terlalu cantik dekat pulau tioman tu, duduk dekat sana terasa tenang dan menghidup udara yang segar sekali. Kita orang rasa tidak cukup duduk 3 hari 2 malam sebab terasa sekejap sangat dan kalau boleh kita orang nak duduk terus dekat sana.hehehe. Kita orang bertolak dari shah alam tengah malam sebabnya feri kita orang pukul 7 pagi dekat mersing johor, dekat sana apa lagi macam orang jakun lah tengok air laut warna biru dan boleh nampak anak-anak ikan yang comel-comel..hehehe 



dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Sunday, 12 February 2012

G.L.E.E (GRAPHIC LEARNING EXPOSURE EXPERIENCE)


Bulan baru sahaja selesai program G.L.E.E (GRAPHIC LEARNING EXPOSURE EXPERIENCE) dekat sekolah menengah kebangsaan seksyen 24 shah alam. Program ni merupakan program memperkenalkan lebih mendalam tentang grafik kepada pelajar sekolah dengan lebih dekat. Program yang kita orang anjurkan ini berjalan dengan lancar dan pelajar sekolah tersebut pun amat-amatlah seronok dan aktif sekali. Soalan-soalan yang ditanya pun begitu banyak tentang grafik. Program ni berlangsung hari jumaat 10/02/1012,walaupun letih dari pagi sampai petang kita orang semua tetap enjoy dan best. Adik-adik nanti kakak-kakak dan abang-abang akan datang lagi.

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Monday, 6 February 2012

SAYA CINTA AWAK DAN SAYANG AWAK


MY HUBBY


Awak saya sayang awak sangat-sangat,saya tidak boleh hidup tanpa awak dan berjauhan dengan awak. Cinta saya hanya untuk awak. Hati dan jiwa saya hanya untuk awak, setiap hari setiap detik setiap masa saya hanya memikirkan awak. LOVE YOU SO MUCH MUHAMMAD FAHMI BIN IDRIS. Comel kan kita orang...hehehe

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami