SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Wednesday, 11 January 2012

SEMAKIN HARI SAMAKIN MENCABAR



Baru sahaja balik dari interview kerja,sekarang ni bulan dah dapat kerja,tapi
4 time je dekat d'seven printing and solution dekat seksyen 7 dekat
dengan rumah. Alhamdullilah masa bulan tak terbuang macam tu je kan,
duduk rumah goyang kaki. Bulan sebenarnya nak mencari pengalaman dalam
bidang design ini. Dari segi gaji pun cukup untuk bulan buat duit poket sendiri.
Sekarang ni pun bulan ada class tambahan..hai dan masukU pun ada
class tambahan juga ke...hehehe. Class tambahan tu class gitar, sahaja-sahaja
je bulan pergi class gitar untuk hobi baru bulan ni. Bulan belajar gitar
dekat shah alam juga dekat plaza alam sentral,dari segi bayaran tak adalah
mahal sangat,bagi bulan ok sangat-sangat dan berbaloi. So sekarang ni
masa bulan agak-agak sibuk dan tak ada masa nak berpoya-poya dekat
luar,mana tidaknya pagi bulan ada class,balik class terus pergi kerja pas
2 pergi class gitar dan masa selebihnya bulan dengan my hubby..hehehe.
Nanti agak jarang-jaranglah update glamourmoon ni, ada masa bulan akan
berkongsi cerita dengan kawan-kawan. Minggu depan pulak bulan akan pergi
tioman..jangan marah tau. nanti bulan update pulak pasal pulau tioman. miss you all











dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

No comments:

Post a Comment