SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Thursday, 26 January 2012

LAMA MENGHILANG

Assalamualaikum semua dan selamat pagi, agak lama juga bulan meninggalkan sicantik manis ni kan.... Bulan sekarang ni terlalu sibuk sampaikan tak ada masa nak berceloteh dekat sini dan sekarang ni bulan baru sahaja balik dari pulau tioman. Bulan rindu sangat-sangat nak berkongsi cerita tiap-tiap hari dekat sini macam dulu-dulu :( bulan dengan kawan-kawan pun dah jarang nak out sama-sama sebab masing-masing dah sibuk dengan kerja, bulan lagilah sekarang ni kerja,study,class gitar balik rumah masakan untuk my hubby,siapkan projek, tak cukup kaki tanggan nak buat tu semua. Bila ada masa lapang sikit bulan dah keluar dengan myhubby or duduk rumah tidur untuk rehatkan badan. Nanti bulan update pasal cerita bulan dekat pulau tioman ok. Sekarang ni bulan cuma boleh cakap pulau tioman memang BEST!!!

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

No comments:

Post a Comment