SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Friday, 27 January 2012

SENJA DI TIOMAN ISLAND




Tak nak banyak ceritalah,time senja dekat tioman memang cantik. Rasa tak puas tiga hari dekat sana, nak duduk terus pun ada...hehehe nak jadi orang pulau bak kata-kata diaorang,nanti taka ada arah angin melintang kami akan datang lagi,seperti dalam perancangan diaorang bulan empat. Sesiapa nak join kita orang boleh aje,lagi ramai lagi meriah. Gambar ni time kita orang lepak dekat tepi pantai dekat kampung tekek pulau tioman.



dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Thursday, 26 January 2012

MODEL SI KECIK




Model si kecik masa photoshoot outdoor dekat pulau tioman, ini projek bulan untuk buat magazine fashion. Ini salah satu modelnya. Gambar original si kecik(tak edit lagi). Senyum

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Contest Blog Paling Kemas




dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

SEGMEN : JOM SERTAI SENARAI BLOG TERHEBAT 2012



 
Bulan tag :

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

LAMA MENGHILANG

Assalamualaikum semua dan selamat pagi, agak lama juga bulan meninggalkan sicantik manis ni kan.... Bulan sekarang ni terlalu sibuk sampaikan tak ada masa nak berceloteh dekat sini dan sekarang ni bulan baru sahaja balik dari pulau tioman. Bulan rindu sangat-sangat nak berkongsi cerita tiap-tiap hari dekat sini macam dulu-dulu :( bulan dengan kawan-kawan pun dah jarang nak out sama-sama sebab masing-masing dah sibuk dengan kerja, bulan lagilah sekarang ni kerja,study,class gitar balik rumah masakan untuk my hubby,siapkan projek, tak cukup kaki tanggan nak buat tu semua. Bila ada masa lapang sikit bulan dah keluar dengan myhubby or duduk rumah tidur untuk rehatkan badan. Nanti bulan update pasal cerita bulan dekat pulau tioman ok. Sekarang ni bulan cuma boleh cakap pulau tioman memang BEST!!!

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Sunday, 15 January 2012

Mega Giveaway 2012 Belog Nemomimosh



 
Membuat pilihan dari 1 hingga 10 hadiahnya,
1 hingga 3 bulan tag kawan-kawan

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Wednesday, 11 January 2012

SEMAKIN HARI SAMAKIN MENCABAR



Baru sahaja balik dari interview kerja,sekarang ni bulan dah dapat kerja,tapi
4 time je dekat d'seven printing and solution dekat seksyen 7 dekat
dengan rumah. Alhamdullilah masa bulan tak terbuang macam tu je kan,
duduk rumah goyang kaki. Bulan sebenarnya nak mencari pengalaman dalam
bidang design ini. Dari segi gaji pun cukup untuk bulan buat duit poket sendiri.
Sekarang ni pun bulan ada class tambahan..hai dan masukU pun ada
class tambahan juga ke...hehehe. Class tambahan tu class gitar, sahaja-sahaja
je bulan pergi class gitar untuk hobi baru bulan ni. Bulan belajar gitar
dekat shah alam juga dekat plaza alam sentral,dari segi bayaran tak adalah
mahal sangat,bagi bulan ok sangat-sangat dan berbaloi. So sekarang ni
masa bulan agak-agak sibuk dan tak ada masa nak berpoya-poya dekat
luar,mana tidaknya pagi bulan ada class,balik class terus pergi kerja pas
2 pergi class gitar dan masa selebihnya bulan dengan my hubby..hehehe.
Nanti agak jarang-jaranglah update glamourmoon ni, ada masa bulan akan
berkongsi cerita dengan kawan-kawan. Minggu depan pulak bulan akan pergi
tioman..jangan marah tau. nanti bulan update pulak pasal pulau tioman. miss you all











dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Atiqah Mutaza Pink Giveaway



Kepada kawan-kawan nak join klik je dekat banner tu..senang sangat-sangat...muahhhh
Bolehkan letak gambar dengan owner. Muahhhh
Tag to :

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Monday, 2 January 2012

SEGMEN : FOLLOWER AWAL TAHUN 2012 by Putwaa


Segmen pertama di tahun 2012.
Jom kita join segmen ramai-ramai.





dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami