SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Tuesday, 27 December 2011

HADIAH DARI TERSAYANG


Lama juga tak menekan-nakat dekat sini....hehehe.. Bulan mintak maaf banyak-banyak pada sesiapa yang mengikuti cerita bulan ni, bulan terlalu sibuk sekarang sampai tak ada masa nak bercerita dekat dunia alam maya ni. Sekarang ni bulan nak kongsi cerita dengan korang, padahal cerita ni hujung bulan 10 punya,baru sekarang nak heboh-hebohkan hahaha... My hubby buat kejutan dekat bulan masa birthday bulan yang ke 22 tahun, My hubby bagi bulan hadiah yang bulan agak terkejut dan teruja sangat-sangat sebab barang tu memang bulan dah lama nak beli. WALLET GUESS !!! Hadiah dari my hubby. Thank you muhammad fahmi...Muahhhhhhhhh, love u so much


dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

No comments:

Post a Comment