SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Saturday, 31 December 2011

YES KAMI SEMAKIN MUDA


Tamat 2011 dan datangnya 2012 kami berdua juga meninggalkan umar 22 dan memasuki 23 tahun. YES KAMI SEMAKIN MUDA!!!
Dengan harapan tahun 2012 semuanya dalam keadaan baik dan dimurahkan rezeki. amin...



dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Tuesday, 27 December 2011

MENYAMBUT KEPULANGAN TERSAYANG


Tepat pukul 5 petang 25 december 2011 my hubby baru pulang dari medan indonesia selama 3 hari, semasa ketiadaan myhubby di malaysia amat-amatlah sakit sebab tak berjumpa dan hanya berhubung melalui msg je...nasib baik dunia sekarang makin canggih dengan adanya blackberry bolehlah masing-masing melepaskan rindu. hehehe....


dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

HADIAH DARI TERSAYANG


Lama juga tak menekan-nakat dekat sini....hehehe.. Bulan mintak maaf banyak-banyak pada sesiapa yang mengikuti cerita bulan ni, bulan terlalu sibuk sekarang sampai tak ada masa nak bercerita dekat dunia alam maya ni. Sekarang ni bulan nak kongsi cerita dengan korang, padahal cerita ni hujung bulan 10 punya,baru sekarang nak heboh-hebohkan hahaha... My hubby buat kejutan dekat bulan masa birthday bulan yang ke 22 tahun, My hubby bagi bulan hadiah yang bulan agak terkejut dan teruja sangat-sangat sebab barang tu memang bulan dah lama nak beli. WALLET GUESS !!! Hadiah dari my hubby. Thank you muhammad fahmi...Muahhhhhhhhh, love u so much


dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Sunday, 18 December 2011

BERJAYA HILL







dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Saturday, 3 December 2011

MUKA ORANG SENANG HATI



Muka kegembiraan dan senang hati kami berdua

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Thursday, 1 December 2011

contest candid time



Bulan join contest candid time
join klik je banner 2
ni bulan punya gambar candid
tag :


dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami