SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Tuesday, 1 November 2011

1 HARI BULAN 11 TAHUN 2011

Jom kita nyanyi lagi 1 lagu happy birthday
HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO YOU NASHA FATEEHA SAHAK
HAPPY BIRTHDAY TO YOU
Wah bestnya asyik nyanyi lagu lagu happy birthday je... Baru je semalam menyanyi, hari ni dah nyanyi lagi sekali... Semalam nyanyi lagu birthday untuk eda (bulan),hari untuk adik eda yang bongsu. Kita orang punya birthday sebelah-sebelah je... Bestkan...Kalau family kita orang nak buat part birthday ke mesti buat sekali...tapi yang membuatkan diaorang pening kita orang sendiri yang bergaduh sebab berebut tarikh masing-masing...hehehe.. Apa-apa pun kakak yang sentiasa sayang kepada adik-adiknya sentiasa berdoa akan sentiasa dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur. Selamat hari lahir yang ke 10 tahun.
ini lah birthday gilynya


Hari ni 1.11.11 cantikan tarikh hari ni.... wing2



dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

No comments:

Post a Comment