SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Monday, 28 November 2011

SAYA RINDU AWAK

Saya rindu AWAK !!!
my hubby sekarang ni terlalu sibuk,sebab minggu ni dia kena pergi kuantan sebab ada grand final futsal IPT. Nanti seminggu kita tak jumpa, thanks hubby sebab luangkan masa sebelum pergi kuantan dengan sayang, sayang dekat sini akan mendoakan semoga berjaya menjadi johan tahun ni. Sayang tunggu kepulangan hubby dengan selamat. 

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Sunday, 27 November 2011

KASIH ANAK DAN IBU

Inilah aktiviti lapang kita orang cuti hari minggu. Bulan,my cousin(iqa), makngah(ibu iqa) and my mother, comel tak kita orang...mestilah comelkan..hehehe. My mother and makngah bulan memang sporting, ni semua gara-gara idea iqa mengajak kita orang main tangkap-tankap gambar. Sebenarnya banyak gila gambar kita orang,tapi tak boleh lah buat semua tantapan umum.hehe jangan marah


dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Saturday, 19 November 2011

TERASA LAMA TIDAK BERCERITA

Hai korang semua apa khabar ? bulan dah hampir seminggu rasanya tidak bercerloteh dekat bloging ni. Dah hampir seminggu bulan jatuh sakit...huhu. Sekarang ni pun badan terasa lemah lagi,tapi bulan kuatkan juga diri ini untuk bangun dan berkongsi cerita dengan kawan-kawan dekat blog comel ni. Kalau boleh bulan nak cepat sembur dan boleh aktif macam dulu,nak buat apa pun tak kesah.

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Tuesday, 8 November 2011

GOOD LUCK TO MY HUBBY AND PSA FUTSAL PSA

GOOD LUCK team PSA
Esok my hubby dengan team dia akan bertolak ke pulau pinang sebab ada kejohanan futsal IPT 2011 sirkit penang, yang akan berlangsung pada 9 - 13 november 2011. Semoga berjaya dan selamat pergi dan balik. Kepada my hubby,sayang akan sentiasa berdoa akan keselamat my hubby baik dan kalau mempunyai rezeki sekali lagi team PSA akan menjuarainya.

 my hubby (depan dua dari kiri)
JUARA FUTSAL IPT 2010


dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Sunday, 6 November 2011

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA

Bulan nak mengambil kesempatan untuk mengucapkan selamat hari raya adiladha kepada semua umat islam. Sebelum tu bulan amat merindui suasa di tanah suci dan berharap bulan dapat menjejakan kaki sekali lagi di tanah suci kerana di sana hati dan jiwa kita terlalu tenang dan dapat mendekatkan jiwa kita kepada maha esa. Sempena adiladha ini,bulan hendak mengimbas kembali bulan sekeluarga di tanah suci semasa mengerjakan umrah pada pertengahan tahun ini. Slamat Hari Raya Aidiladha juga kepada my love Muhammad Fahmi Idris.






dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Friday, 4 November 2011

OHSEEEM Giveaway by Faqihah, Scha, Ain



klik je banner tu

Wah jom kita masuk OHSEEMM Giveaway by Faqihah, Scha, Ain

Bulan tag : 

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Wednesday, 2 November 2011

SweeT Mem0rieS ConTest by Mimie



Korang klik je dekat banner tu kalau nak join

Hari ni eda nak join lagi satu contents iaitu sweet memories contest by mimie... Contents ni merupakan contents menceritakan tentang kenangan terindah korang. Jom kita lihat kenangan terindah bulan...

 Apa yang korang buat ni sampaikan baldi pun masuk dalam kepala si syakila....hehehe.. Time ni tengah malam selepas detik pukul 12 malam sebabnya kita orang buat party birthday member bulan iaitu Tmeng...hehe..yang paling kelakar sekali bulan kena lari satu taman untuk kenakan si tmeng ni.. dah lah bulan lari dengan tak pakai selipa,pas tu dengan seluar tidur warna pink lagi gitu..hehehe.. Kawan-kawan bulan pulak dia orang siap buat air santan campur dengan air ayam yang dibiarkan beberapa hari.. Pehhhhhhhhhhhhh dia punya bau jangan cakaplah..wangi lagi bau kambing. Halaman rumah jangan cakaplah...nasib baik rumah kita orang paling tepi sekali.... Comelkan.. Muahhhhhh



dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Tuesday, 1 November 2011

1 HARI BULAN 11 TAHUN 2011

Jom kita nyanyi lagi 1 lagu happy birthday
HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO YOU NASHA FATEEHA SAHAK
HAPPY BIRTHDAY TO YOU
Wah bestnya asyik nyanyi lagu lagu happy birthday je... Baru je semalam menyanyi, hari ni dah nyanyi lagi sekali... Semalam nyanyi lagu birthday untuk eda (bulan),hari untuk adik eda yang bongsu. Kita orang punya birthday sebelah-sebelah je... Bestkan...Kalau family kita orang nak buat part birthday ke mesti buat sekali...tapi yang membuatkan diaorang pening kita orang sendiri yang bergaduh sebab berebut tarikh masing-masing...hehehe.. Apa-apa pun kakak yang sentiasa sayang kepada adik-adiknya sentiasa berdoa akan sentiasa dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur. Selamat hari lahir yang ke 10 tahun.
ini lah birthday gilynya


Hari ni 1.11.11 cantikan tarikh hari ni.... wing2



dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami