SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Monday, 31 October 2011

YES.... DAH MAKIN MUDA

HAPPY BIRTHDAY TO YOU
 HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTDAY TO YOU NOREEDA AKHMA BTE SAHAK
HAPPY BIRTHDAY TO YOU

Tanggal 31 oktober 2011 genaplah eda 22 tahun. Yes muda lagi lah eda..hehehe...perasan gila...
Tahun ni birthday eda amat bermakna sekali sebab eda dapat sambut dengan kekasih hati yang disayangi. Yang paling bermakna sekali dapat sambut dengan family. Sekarang ni eda tenggah tunggu hadiah dari kekasih hati...hehehe...tak malulah eda... agak-agak apa erk hadiah tu...kita tunggu je nanti ok... Dan yang paling best my hubby orang yang pertma wish my birthday,love you so much. Apa-apa pun bersyukur sangat-sangat dekat allah sebab eda masih lagi bernafas didunia ini dan diberi kehidupan dengan baik dan sempurna. 

INILAH ORANGNYA BIRTHDAY GIRL 



dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

2 comments: