SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Friday, 21 October 2011

SEKARANG NI BERSAMA ADAM HAIKAL


Sekarang ni bulan dengan adam sebabnya bulan kena jage adam sekarang ni, makci bulan masuk hospital dan tidak pasti bilanya keluar sebab baby dalam kandunganya ada masalah. So agak penat dan happining jugalah menjaga adam ni,adam ni nakal sikit. hehe ala biasalah budak-budak memang nakal. Adam nak dapat adik baru dan bulan dapat anak sedara lagi...tak sabarnya. sebelum tu harap-harap makci dan babynya sihat dan selamat.

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

No comments:

Post a Comment