SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Wednesday, 19 October 2011

OH KUIH DADAR !

Waktu petang yang dibasihi hujan membuatkan aku mahu tidur diatas tilam yang begitu embuk.hehe ah...itu semua tak pentinglah,lebih baik buat kuih dan makan sambil minum air teh o panas memang sedap time hujan-hujan ni. Pikir punya pikir,cari punya cari bahan apa yang ada dekat dapar...dan akhirnya jumpa kelapa,gula merah tepung dan terus teringat kuih dadar. Masak punya masak akhirnya siap juga...bulan buat sendiri tau...Ala nak buah kuih dadar senang je,tak adalah susah macam nak menjawab exam.


dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

No comments:

Post a Comment