SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Friday, 14 October 2011

MY HUBBY AND KOREAN

Ni semua gara-gara bulan asyik melayan cerita korean sampai my hubby pun melayan juga. hehehe. Sampai sekarang my hubby melayan cerita korean, yang paling kelakar sanggup berjaga malam dan mintak tolong buat kan emil untuk tonton.com sebab nak tengok cerita my fair lady sebabnya my hubby tidak dapat tengok semua episod. Tapi sayang sebab nak buat kena daftar dulu dekat tv3.com dan bulan tak dapt buatkan sebabnya tv3.com sedang menjalankan kerja-kerja penyelagaan. Bulan ada emil tonton.com tapi bulan lupa passwordnya sebab terus logged in terus tu yang lupa password. Tapi my hubby tetap dapat tengok juga sebabnya bulan suruh myhubby tengok dekat mysoju.com. Selain cerita my fair lady my hubby melayan juga cerita boys over flowers. 





dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

No comments:

Post a Comment