SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Tuesday, 25 October 2011

APA YANG AKAN TERJADI UJUNG BULAN NI ??

Cepatkan masa boleh tak,tinggal beberapa hari je lagi...sebab dah tak sabar nak tunggu ujung bulan ni sebab ada birthday seseorang...hehehe. Yang paling best birthday tu disambut dua orang sekali sebabnya birthday diaorang ni sama... Macam biasalah tiap-tiap tahun mesti sambut dengan family. 


Ni lah birthday girl, tinggal beberapa hari lagi je nak sambut birthday.
nanti kita lihat sape orangnya ok...hehehe


dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

No comments:

Post a Comment