SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Tuesday, 18 October 2011

AKTIVITI MENGISI MASA LAPANG

ni bulan dengan kawan-kawan pergi buat photoshoot 

time ni bulan dengan kawan-kawan pergi berkelah dekat sungai congkak

bulan dekat melaka,sahaja je pergi jalan-jalan sebab bulan memang suka berjalan.

ni sahaja-sahaja je main gitar time bosan dekat rumah, tak adalah pandai sangat pun bulan main. 

ni bulan pergi shopping dengan my hubby dekat sunway. My hubby pun kaki shopping juga.

Inilah sebahagian aktiviti bulan time masa lapang. Macam-macam yang bulan lakukan,tapi yangmenjadi sebahagia hobi bulan ialah menangkap gambar,shopping dengan my hubby dan pergi melancong. Bukan apa dari tidak buat apa-apa dan membuang masa begitu sahaja baik kita aktiviti kita dengan benda yang mendatangkan faedah.





dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

No comments:

Post a Comment