SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Friday, 14 October 2011

AGAK LAMA MENYEPI

Hai korang semua,agak lamakan bulan menyepi dekat blog, Sebulan lebih juga bulan tidak berkongsi cerita dengan kawan-kawan. Bulan terlalu sibuk baru-baru ni sampai tidak sempat nak berceroteh dekat blog, mana tidaknya bulan baru sahaja selesai final projek,biasalah sudah namanya budak grafik sibuknya memang luar biasa. Nama je best friends grafik ialah  lapy tapi langsung tidak ada masa nak main taip-taip dekat blog ni,mana tidaknya asyik memikirkan final untuk menyiapkan dengan baik. Biasalah banyak yang kena memikir,cari bahan rujukan untuk mencari idea untuk menghasilkan design yang bagus dan kelainan. Sekarang ni bulan dah balik Johor Bahru dan menghabiskan masa dekat rumah. Tapi bulan tidak duduk goyang kaki je dekat rumah,sambil-sambil tu bulan ada buat business  kecil-kecilan untuk cari duit pokek sendiri. hehehe. Sambil tu bulan sedang mengambil lesen kereta,hahaha baru sekarang bulan nak mengambilnya. Agak lama juga bulan tidak mengubah header glamour moon, dan sekarang ni bulan dah memperbaharu header glamour moon.

 ni atas ni header yang lama
yang bawah ni header yang baru






dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

No comments:

Post a Comment