SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Saturday, 10 September 2011

REUNION MY MOTHER








Memang best reunion ibu, reunion ni friends ibu yang merancangnya. Reunion ni time raya dan kumpul ramai-ramai dekat satu tempat sebab nak pergi rumah ke rumah masing-masing susah sikit,ialah semuanya semua sudah berkeluarga.


dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Thursday, 8 September 2011

AIMAN DAN BULAN DI HADAPAN CAMERA




Tengok tu bulan dengan aiman bukan main lagi bila depan camera. Pic ni ambik time raya, dah bosan sangat duduk dekat kampung sampai dah tak tahu nak buat,kita orang apa lagi cari aktiviti untuk menghilangkan bosan


dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Monday, 5 September 2011

SUKA-SUKA RIA DI HARI RAYA

 
Apasal ni pakngah...hahaha
 

Aleesya kenapa menangis ?


 Abah dan Ibu
 
Uncle acik dan cik mah

 
 Uncle pakngah dan Antie makngah

 
Uncle ucu dan Antie muksu
 
My Family

Tengok tu gelagak kita orang time raya, masa ni raya yang ke tiga....hehehe semuanya sporting terutama abah dan ibu. Uncle dan antie pun sporting juga, mereka semuanya faham akan anak-anak mereka. Gambar ni kita orang saja-saja je tangkap nak buat kenangan semua.

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

NEW BABY : ADAM MOHAMMAD



Comelkan Adam Muhammad, bukan main lagi si kecik ni bila depan camera.

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Friday, 2 September 2011

LEBARAN AIDILFITIRI


 KELUARGA BESAR BULAN
 

MY FAMILY

Ini lah gambar raya bulan sekeluarga. Yang ini bulan dengan family bulan dekat rumah nenek belah abah dan yang di atas sekali tu keluarga besar bulan sebelah ibu, masa tu semua sekali berkumpul dekat rumah atok. Sebenarye banyak lagi gambar raya bulan,nanti bulan masukan ok hehehehe



dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami