SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Monday, 15 August 2011

SEDANG BANYAK BERFIKIR


Sekarang ni bulan teramat-amat sibuk dengan assignment final ni. So memang susah sikit bulan hendak mengupdate glamour moon,tapi bulan akan cuba juga mencari masa untuk main taip-taip dekat my glamour moon. Bukan apa kalau boleh bulan hendak siapkan final bulan ni sebelum raya nanti time raya tak adalah bulan risau pasal final bulan yang tidak siap tu lagi. Lepas cuti raya seminggu bulan cuma tinggal dua minggu je nak meduduki final projek and final exam. Biasalah budak grafik memang banyak sikit kerja hendak dibuatnya,bukan final exam je nak kena menepuh,projek pun kena buat. So sekarang ni bulan tidak cukup tangan otak untuk menyiapkan kerja-kerja yang berlambak ni.



dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

1 comment:

  1. good luck exam dear:) keep it up dtg singgah belog kamoo nice ^-^

    ReplyDelete