SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Thursday, 18 August 2011

MENGELUARKAN TENAGA LAGI




Memadangkan hari ini cuti sempena nuzuk al-quran, my hubby mengajak bulan pergi shopping raya lagi sekali. Bulan apa lagi ok sahaja bila my hubby mengajak, mana boleh tolak rugi nanti tau. hehehe(main-main je). Macam biasalah tempat bulan shopping dekat sunway pyramid tak ada tempat lain mesti kena dekat sana juga, thanks to my hubby sebab belikan sayang kasut and belt. Lepas kita orang shopping, kita orang pergi berbuka sekali dekat mcd sunway. 

Menu kita orang time berbuka tadi


Ni gambar shopping minggu lepas,kesian my hubby kena bawak banyak beg.




dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

1 comment:

  1. hai sis eda ;)

    ni link care wat perkataan ikut cursor tu

    http://tutorialuntukblog.blogspot.com/2011/05/tutorial-perkataan-ikut-cursor.html

    suke tgok blog sis. byk gmba. salam kenal2 ^^

    nt da wat tutorial tu,gtau kt shoutbox ain ea..nk tgok! ;p

    ReplyDelete