SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Saturday, 9 July 2011

STORY 2 : PADANG BESAR PERLIS





 Lilik dan syakila sedang memilih baju
Lilik yang banyak cerewet.hahahaha

 Tengok tu bulan boleh tahan gak erk dia shopping,walau untuk family.

 Makan lilik,makan jangan  tak makan

Time ni bulan tengah on call dengan abg sayang. Sempat lagi tu posing depan camera. 

Tengok tu kita orang shopping punya pasal sanggup datang balik dekat padang besar. Ni hari kedua kita orang datang tau,Kali ni datang dengan peganting baru. Kesian penganting baru kena melayan kerenah kita orang semua,ikut sahaja kemana kita orang pergi. Sampaikan pasal makan tolak tepi, dah puas shopping sakan baru terfikir pasal makan. Tengok tu muka orang kelaparan lilik selepas penat shopping. Dalam ramai-ramai kita orang ni,lilik lah yang paling kuat shopping, nama je lelaki tapi perangai mengalah orang perempuan yang kaki shopping. Kesian dekat syakila kena melayan je perangai lilik. Sayang punya pasal semua tak kesah. Bulan dekat sana tak banyak sangat pun shopping, bulan jast belikan untuk family and orang tersayang.


dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

No comments:

Post a Comment