SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Monday, 18 July 2011

SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

 Sekarang ni hati bulan sedang berbunga-bunga dengan kekasih hati bulan ni. Sayang tu jangan cakaplah, kalau boleh hari-hari mesti kena tengok and jumpa kakasih hati ni. Kalau tidak tengok mesti dia merajuk, dah merajuk susah pulak tu nak memujuknye kakasih hati yang sorang ni. Lupa pulak nak bagi tahu kekasih hati juga semakin hari semakin comel dan membuatkan bulan sentiasa tersenyum. Kekadang tu boleh buat bulan terasa tenang dan melupakan kepenatan di badan dan otak ni. Bulan sekarang ni juga ada dua kekasih tau,bukan satu,hehehe...kejap-kejap,kenapa pulak sampai dua sekali ni bulan...hehehe. Yang lagi sorang tu bie bulan iaitu encik fahmi, itu pun mahu tanye lagi ke...hehehe. Dan sekarang ni juga kekasih hati sudah diberi nama yang baru iaitu GLAMOUR MOON,nama tu tak ada maksud apa-apa pun. Ok lah bulan sampai disini je lah,nanti kita sambung balik bercerita ok. bye you all semua.


dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

No comments:

Post a Comment