SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Sunday, 10 July 2011

WAJAH-WAJAH KECERIAN KAMI DI GENTING


Siapa ni bulan ? Rahsia ok..nanti you all akan tahu.
Kena tunggu ok hehehe
 Pasangan bahagia shuk dan ina

 Pasangan bahagia fasha dan zai








BAKAL PENGANTING TAHUN 2013





Tengok tu wajah-wajah kecerian bulan dan kawan-kawanye. Wah sekarang ni bulan pergi bercuti sahaja kan. Biasalah orang kata apa,hati tengah senang memang macam tu hehehe. Memang best pergi becuti dengan you all semua,dari dekat perlis sampailah dekat genting memang happy,dekat sana memang enjoy sangat-sangat.




dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

No comments:

Post a Comment