SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Wednesday, 13 July 2011

BARRA

Segmen kali ni pasal BARRA.. Ok jom kita mulakan bercerita, kejadian terjadi pada hari rabu pukul 2 pagi. Hoi apa kau buat bulan pukul 2 pagi tu, bulan tak buat apa-apa pun,bulan just lepak sahaja dengan dia orang ni.,hahaha. Siapa dia orang ni bulan? dia orang ni kawan bulan,yang duduk sebelah bulan tu kekasih hati bulan iaitu fahmi dan di depan bulan tu khairul nama dia, khairul ni meneman kita orang lepak.
korang jangan main-main tau,restoran barra pun ada facebook. So orang tu kata kalau nak tengok gambar kena lah LIKE,dan kesok kan harinya bulan pun terus on9 fb dan terus like restoran barra. Selepas like sahaja,bulan pun tengok bahagia photo dan sudah terdapat gambar kita orang pada malam tu. Gambar ni di ambik oleh juru camera restoran barra dia kate nak dimasuk kan ke dalam facebook barra,Tengok tu muka bulan yang sudah mengantuk pada pukul 2 pagi. Ni semua sebab hendak meneman kekasih hati makan.



dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

No comments:

Post a Comment