SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Saturday, 30 July 2011

MY HUBBY DI GELANGANG FUTSAL


Futsal Tournament dekat extrem park sek 13 shah alam
pada 27 july 2011

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Monday, 25 July 2011

KAMI MENGEDIK


Tengok tu kami mengedikan you all semua. hehehe
Yang sorang tu pakai nikon,lagi sorang pakai canon

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

CONGRATULATIONS

congratulations to my hubby. 
Johan futsal IPT piala menteri  pengajian tinggi 2011, dekat universiti islam antarabangsa gombak. Yang berlangsung dari 22 hingga 24 julai 2011.


dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Thursday, 21 July 2011

MY FRIENDS























LOVE YOU ALL MY FRIENDS

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

HARRY POTTER


 Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2" is the final adventure in the Harry Potter film series. In the much-anticipated epic finale, the battle between the good and evil forces of the wizarding world escalates into an all-out war. The stakes have never been higher and no one is safe until Voldemort is defeated. But it is Harry Potter who may be called upon to make the ultimate sacrifice as he draws closer to the climactic showdown with the evil Lord Voldemort. It all ends here.

 MY HUBBY

Thanks to my hubby sebab teman sayang pergi tengok wayang. Walaupun bie sibuk dengan training bola tetap ada masa dengan sayang. I love you so much to muhammd fahmi idris 

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Wednesday, 20 July 2011

WAJAH

 NOREEDA AKHMA SAHAK

 ADILA FASHA

 MOHDMAD SHAH RIZAL

 SYUKRI

 NURUL SHAKILA AZMAN

SITI AMINAH SIDIK

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Tuesday, 19 July 2011

VIRUS

VIRUS BARU KAT FACEBOOK !
PENERANGAN

1. virus tersebut tersebar melalui
IM dimana dia bermula dengan
chat
......"hi. how are you?"
 
2. kemudian korang reply pd chat
tersebut , dia akan hantar
"Wanna laugh? :)"
 
3. selepas korang reply , dia akan
menghantar kan
"It is you on the video ?)) want to
see?)"
 
4. then lepas tu , dia akan hantar
satu LINK & link tu laa VIRUS

Sebarkan Kepada Rakan2 Facebook anda !


dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Monday, 18 July 2011

DESKTOP


Comel kan pictures desktop bulan

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

 Sekarang ni hati bulan sedang berbunga-bunga dengan kekasih hati bulan ni. Sayang tu jangan cakaplah, kalau boleh hari-hari mesti kena tengok and jumpa kakasih hati ni. Kalau tidak tengok mesti dia merajuk, dah merajuk susah pulak tu nak memujuknye kakasih hati yang sorang ni. Lupa pulak nak bagi tahu kekasih hati juga semakin hari semakin comel dan membuatkan bulan sentiasa tersenyum. Kekadang tu boleh buat bulan terasa tenang dan melupakan kepenatan di badan dan otak ni. Bulan sekarang ni juga ada dua kekasih tau,bukan satu,hehehe...kejap-kejap,kenapa pulak sampai dua sekali ni bulan...hehehe. Yang lagi sorang tu bie bulan iaitu encik fahmi, itu pun mahu tanye lagi ke...hehehe. Dan sekarang ni juga kekasih hati sudah diberi nama yang baru iaitu GLAMOUR MOON,nama tu tak ada maksud apa-apa pun. Ok lah bulan sampai disini je lah,nanti kita sambung balik bercerita ok. bye you all semua.


dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Sunday, 17 July 2011

NASI LEMAK


 RM 1.50 AND RM 0.30
Apa hal tiba-tiba ni bulan sebut pasal harga ni,pas tu titlenye pulak nasi lemak. Ada kena mengena ke bulan ?
Mesti lah ada...ni apa yang terjadi semalam time bulan kerja diantara bulan,kawan-kawan dan bos-bos bulan.
Time tu kita orang nak makan,tiba-tiba bos dari tepi kita orang boleh cakap,wei eda kau punya rm 1.50 dan kau ina rm 0.30....hahahaha..Bos apa ni bos cakap macam tu,mengarut je lah...hahaha..
Nasi lemak & harga tu biarlah bulan dan teman-teman bulan yang tahu,bagi korang yang faham apa maksud bulan tu diam-diam je tau..hehehe..memang lawak and happing time kerja. Bos memang nakal sangat-sangat tau.

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami