SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Wednesday, 22 June 2011

MISS YOU MY FRIENDS



Hai korang apa khabar ? hari ini bulan nak berehat sekejap bercerita tentang bulan di tanah suci. Nanti bulan sambung balik ok. Sebab bulan nak bercerita tentang kawan-kawan bulan ni. Sebenarnye sudah lama bulan tinggalkan kisah tentang kawan-kawan ni. Ialah kita hidup ni mestilah kena ada hubungan yang baik sesama manusia, kawan juga salah satu dari hubungan yang penting perlu kita jaga dengan baik. Kalau tiada kawan hidup kita ini tidak lengkap. Bulan rindu dengan korang semua terutama lat,elis dan tmeng,rindu dengan gelak tawa korang. Agak-agak bila dapat lagi main lari-lari dekat padang tengah-tengah malam kan ? Masa tu berday tmeng,kita orang nak kenakan dia baling telur,tapi dia punya kelincahan,kita orang yang penat berlari. Dan lagi satu pasal lat,ada ke datang dia punya sengal pergi menyanyi lagu korea full hourse tengah-tengan malam,pas tu hambik kau kena sound dengan makci sebelah. Sekarang ni chot dan fasha lah yang buat bising dan teman gaduh bulan dekat rumah. Dia orang ni pun sekarang bulan dah anggap macam kakak bulan. Apa-apa pun bulan sayang korang sangat-sangat and rindu korang.


dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

2 comments:

  1. eda mesti kau xpenah perasan aku kt fb kan? HAHA. aku pun rindu nak maen kejar2!

    ReplyDelete
  2. tmeng aku pun rindu dgn kau sngt2...miss u

    ReplyDelete