SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Saturday, 11 June 2011

BERHABUK KEKASIH HATI INI

Wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!
Kenapa bulan tinggalkan kekasih hati begitu lama ini ?
Jawab bulan kenapa.....
ok,bulan jawablah ni...sebenarnya bulan sibuk akhir-akhir ni,mana taknya bulan lepas buulan sibuk dengan final projek,lepas habis final,bulan sekeluarga pergi ke satu tempat selama 2 minggu.2 minggu bulan tak ada dekat malaysia.....nanti you all tahulah mana bulan pergi. TUNGGU TAU!!!! 
Ni bulan baru sahaja balik,hari khamis hari tu bulan sampai malaysia. Agak penat gak diri ini.
Kesian dekat kekasih hati ni dah lama sangat ditinggalkan.Hampir SEBULAN dibiarkan begitu sahaja,ni kekasih hati dah merajuk,penat bulan nak pujuk tau...konon-kononye dah lama tak bermanja-manja....hehehe

Bila bulan tengok kekasih ni,rasanye dah nak kena dibaharukan....nak buat perubahan sikit 
dekat kekasih hati ni. Asyik style yang sama sahaja kekasih hati ni....
Habislah lepas ni kekasih kena deco dengan bulan...hahaha

Nak deco kekasih hati ni macam mana erk ?? Pening gak bulan memikirkan...
Bukan apa bila bulan tengok dekat laman web deco-deco,bulan menjadi rambang mata dibuatnye...tak tahu mana satu nak dipilihnya. Mestilah kena pilih yang sesuai dengan kekasih hati kan...

Ni dah berhabuk dengan begitu lama,lepas ni habislan....sebabnya banyak sangat bulan nak bercerita dengan kekasih hati ini. Cerita dari bulan lepas sampailah cerita aktiviti bulan 2 minggu tu.


dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

No comments:

Post a Comment