SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Friday, 1 July 2011

BEREHAT SEBENTAR


Hai korang apa khbar ? good morning ? korang semua sudah sarapan ? bulan belum sarapan lagi, pagi-pagi lagi bulan tak ada kerja lain terus on9 and terus mengadap kekasih hati ni. Bulan hendak bagi tahu petang karang bulan dah nak bertolak ke perlis sebab esok kawan bulan kahwin,so bulan hujung minggu ni tak ada dekat rumah,hari isnin baru bulan balik. Dan dua tiga hari ni bulan tidak berceroteh dekat kekasih hati. Bulan tujuh ni juga bulan mula sibuk dengan aktiviti bulan,so bulan akan jarang sikit bermanja-manja dengan kekasih hati. Lepas balik dari perlis isnin ni, keesokan harinye bulan pergi genting pulak dengan insan tersayang,sebab bulan tinggalkan si dia dua tiga hari. Awak nanti bulan rindu dekat awak,sebab tu si dia ajak pergi bercuti dengan dia dekat genting. Lepas balik dari genting juga bulan banyak dapat job,jadi kenalah tumpukan perhatian dekat kerja. Ok lah sampai disini sahaja bulan membebel,nanti bulan dah balik dari perlis bulan akan berceroteh pasal bulan dekat perlis. Korang kena banyak-banyak bersabar tau,bulan pergi tak lama pun.


dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

No comments:

Post a Comment