SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Thursday, 30 June 2011

EDISI KHAS UNTUK SYAFIQ ZULFAKAR








   
SYAFIQ ZULFAKAR,bulan merajuk dengan fiq.
Bulan nak fiq tahu yang on9 hari-hari tu bulan, bukan APEK tau.
Apek dia on9 fb dia. Kita orang fb sendiri-sendiri.


dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Monday, 27 June 2011

SEGMEN 5 : LAUT MERAH JEDDAH
















Hai korang semua, sudah beberape hari bulan tak update kekasih hati bulan ni. Bulan dua tiga hari ni sibuk sikit,biasalah bulan kerja,funcation full bulan ni dekat concorde. Sekarang ni bulan nak sambung balik kisah bulan dekat tanah suci bersama family. Ni kisah bulan dekat jeddah laut merah,


dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Wednesday, 22 June 2011

WAJAH-WAJAH KECERIAN KAMI DI MEJA MAKAN













Wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Melanda ribut taupan dekat pizza hut apabila geng-geng kecerian datang.hahaha.

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

KESENGALAN KAMI


Tengok tu kanak-kanak yang dah terlebih umur jadi macam itulah.haha. Dah tak ada kerja cari kerja yang mengarut kita orang ni. Ni semua adalah idea si donet,apa lagi dapat dekat kita orang jadilah macam ni. Masing-masing bergaya sakan dengan cermin mata yang tiada dipasaran.haha. Masing-masing tengah senang hati memang begitu,happy happy forever


dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

MISS YOU MY FRIENDS



Hai korang apa khabar ? hari ini bulan nak berehat sekejap bercerita tentang bulan di tanah suci. Nanti bulan sambung balik ok. Sebab bulan nak bercerita tentang kawan-kawan bulan ni. Sebenarnye sudah lama bulan tinggalkan kisah tentang kawan-kawan ni. Ialah kita hidup ni mestilah kena ada hubungan yang baik sesama manusia, kawan juga salah satu dari hubungan yang penting perlu kita jaga dengan baik. Kalau tiada kawan hidup kita ini tidak lengkap. Bulan rindu dengan korang semua terutama lat,elis dan tmeng,rindu dengan gelak tawa korang. Agak-agak bila dapat lagi main lari-lari dekat padang tengah-tengah malam kan ? Masa tu berday tmeng,kita orang nak kenakan dia baling telur,tapi dia punya kelincahan,kita orang yang penat berlari. Dan lagi satu pasal lat,ada ke datang dia punya sengal pergi menyanyi lagu korea full hourse tengah-tengan malam,pas tu hambik kau kena sound dengan makci sebelah. Sekarang ni chot dan fasha lah yang buat bising dan teman gaduh bulan dekat rumah. Dia orang ni pun sekarang bulan dah anggap macam kakak bulan. Apa-apa pun bulan sayang korang sangat-sangat and rindu korang.


dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Monday, 20 June 2011

SEGMEN 4 : UNTA








' Ini rupa mu tahi unta '




dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami