SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Sunday, 10 April 2011

SEMUANYE BARU

Bulan lepas and bulan ni bulan shopping sakan gila.
ish2 bulan kenapa begitu boros ?? Boleh dikatakan tiap-tiap minggu bulan gi shopping tahu tak....
Tiga minggu lepas bulan shopping dengan sepupu bulan (iqa) dekat JB. Lagi lah gila bulan habiskan satu hari RM500!!!! Keluar dengan orang kaki shopping memang best and gilalah dekat dalam shopping center tu,nampak yang cantik dan berkenan dihati terus beli. Tapi bulan hari itu banyak habiskan duit dekat vincci and padini. RM500 tu eda habiskan beli kasut and baju kemaja sahaja. Baru kasut and baju kemaje je dah RM500!!!! ish2,belum lagi shopping seluar and handbeg. yang itu tak tahulah habis berapa pulak.
Dah puas shopping dekat jb,balik shah alam pun pergi shopping lagi, aduhai bulan memang suka buat kerja gila lah. hehehe Baru saja balik sehari esoknye ajak kekasih terang pergi jasco bukit raja,kenapa sebabnye bulan nak pergi beli seluar pulak. Dahlah masa tu pergi beli seluar sampai dua helai,alasan bulan,bulan tak ada seluarlah..hahaha. Tak ada seluar ??? bulan,seluar yang banyak-banyak tergantung tu nak buat apa ? perhiasan ke ?? hehehe...Ala biasalah orang perempuan mana puas dengan benda yang ada. Masa beli seluar tu aje bulan dah habiskan RM200,untuk seluar sahaja...wah sehelai seluar RM100 bulan!!!
Lepas pergi beli seluar minggu depanye pulak bulan gi sunway. Buat apa gi sana ?? shopping jugalah, bulan pergi beli handbeg pulak.hahaha..Dalam rancangan je nak cari handbeg tapi bila dah nampak baju-baju yang cantik dan berkenan beli gak...hehehe. Kesian dekat kekasih terang menjadi mangsa peneman bulan pergi shopping.  Kekasih terang gaklah yang memilihkan handbeg yang cantik. Nampaknye semua barang bulan dah lengkap. Kasut,baju,seluar dan handbeg. Tapi itu semua masa lagi nak pergi beli yang baru... Baru-baru ni je,dua tiga hari lepas bulan pergi sunway gak dengan kekasih terang. Untuk apa bulan nak pergi beli kasut. Bulan kasut hari tu,yang beli dekat vincci pun baru pakai sekali... ni dah beli yang baru. Ala bulan perli beli kasut converse....hehehe beli kasut lepas tu beli gak lagi baju....hahaha 
Total-total semuanye nak tahu tak berapa bulan dah habiskan duit kat barang-barnag tu semua ?? 
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
RM1000!!!!!
WOH!!!! Banyaknye duit habis...... hahaha
Ala lagi pun bukan selalu pun bulan shopping sakan gila-gila. Setahun sekali saja. Lagi pun duit tu family bagi tiap-tiap tahun. Kita orang adik beradik my mother and father akan bagi tiap seorang RM1000 tiap-tiap tahun. Itu kira bonos lah kita orang adik beradik. hehehe
Apa-apa pun ibu abah terima kasih banyak-banyak tau. 
I LOVE YOU TO
Tak lupa juga kekasih terang terima kasih banyak-banyak tau sebab sanggup melayan kerenah dan teman bulan pergi shopping.


dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

No comments:

Post a Comment