SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Friday, 1 April 2011

MELAKA









Korang yang gila dan sengal !!!! hahahahaha
miss bulan gurau ajelah korang,jangan marah.
tapi miss bulan nak bagi tahu memang best keluar dengan korang kat melaka hari tu....
hahahahahaha 
Masa tu keluar dengan korang hilang kot tension kat kepala ni,dapat gak lupakan sekejap masalah.
Tapi masa tu korang semua tak tahu lagi masalah yang dihadapi miss bulan,pandaikan miss bulan sembunyikan masalah. Bukan korang aje yang tak tahu,budak-budak rumah miss bulan pun tak tahu lagi masa tu. Sekarang ni korang dah tahukan.....hahaahahaha
Hidup ni kena happy


dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

1 comment:

  1. hahaha :D kau eda lepas ni tak pyah la nak rahsia2 ngan kiteorg .
    kalo ade paper cite je ngan kteorg .
    takpon ngan aku keee :)
    pendam2 pon tak elok kang ko jadi GILE plak ! haha

    ReplyDelete