SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Friday, 8 April 2011

KAKI TANGGAN BADAN DAN OTAK MULA BERKERJA

Sekarang ni bulan dan sibuk dengan akiviti kat luar sana, 
dengan classnya kerjanye dan macam-macam lagi.
Naik sem ni sem pendek so 2 subject sahaja bulan ambik. Tapi 2 subject 
pun macm nak pecah kepala. sebabnya 3 jam kredit....so faham-faham ajelah. 
Dah lah sem ni subject visual communication and photogrhy.
Biasalah kalau subject photo banyak buat kerja dekat luar,komfem banyak buat photo shoot kat luar. Habislah penat menanti kaki tangan badan dan otak ni. Duit pun banyak keluar nak mencuci gambar-gambar, Minat punya pasal subject ni semuanye sanggup buat. hehehe Photo gak adalah salah satu hobi bulan. Ni baru sibuk dengan stdy,belum lagi sibuk dengan kerja 4 timenye dekat hotel concorde shah alam. Jangan fikir lain ok, bulan kerja bahagian BQT... apa yang bulan stdy jauh gila melencong ambik kerja part time ni...Kerja part time ni kerja bahagian kos perhotelan tapi budakgrafik pun boleh buat....lawak je... Bulan buat part time ni tak menggangu pun jadual class, bulan just kerja jumaat,sabtu dan ahad, itu pun kalau ada funcition, Ala saja-saja je nak cari duit lebih. Lagi pun bulan nak tahu merasa macam mana susah payah cari duit. memanglah bulan pasal duit tak ada masalah dengan keluarga,dia orang mampu tapi bulan nak 
mencari pengalaman gak.


dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

No comments:

Post a Comment