SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Wednesday, 6 April 2011

APA YANG SAYA SUKA BUAT

PERTAMA
Biasalah perempuan kalau tak kaki shopping tak sah. Shopping adalah salah satu hobi bulan.
Yang terbaru ni bulan dah habis kan RM1000 dalam masa 2 HARI !!!!! Gila tak gila dibuatnya.
memang tak dinafikan bulan ni BOROS!!!! 

KEDUA
Bulan ni kuat TIDUR!!!! hahaha pantang saja kepala letak atas bantal terus lelap.

KETIGA
Bulan suka kacau orang. Terutama FASHA ADILA(housemate). Nak tahu kenapa dia ni takut dengan benda yang berbulu terutama teddy bear.

KEMPAT
Bulan suka ON9. kalau dah mengadap depan laptop dari pagi sampai ke malam sampai ke subuh laptop ni tak tutup-tutup. Kalaulah laptop ni boleh bercakap mesti dia dah bercakap panas dan penatlah bulan.hehe

KELIMA
BULAN!!!! Bulan suka tengok bulan. Kenapa ? sebabnye bagi saya bila tengok bulan rasa tenang sangat. lagi-lagi bila bulan tu bulan penuh.

KEENAM
Bulan suka update BLOG!! kalau tak updte
blog pun mesti kena bukak hari-hari.Tengok saje pun tak apa. Apa-apa ajelah bulan ni lah. hehehe

KETUJUH
Main tangkap-tangkap gambar. salah satu hobi bulan. Boleh dikatakan setiap masa nak tangkap gambar saje..hehehe. Pas tu bulan gak suka buat photo shoot dengan member-member. 

KELAPAN
Suka menonton televesion. Kalau dah mengadap tv tu tak ingat dunia gak,habis semua cerita bulan tengok. Dari cerita sedih,lawak cinta,gaduh,orang putih ke melayu ke india ke cina ke indon semuanye bulan tengok.

Setakat ni itu sahaja yang bulan dapat senaraikan apa yang bulan suka buat hari-hari.

 





dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

No comments:

Post a Comment