SELAMAT DATANG KE GLAMOURMOON..... FAHMI & EDA

Thursday, 31 March 2011

HAFIFI LATIF

 Budak lelaki ni bernama mohd hafifi bin abd latif,umurnya 22 tahun sebaya dengan aku. Dia ni kawan aku dari sekolah, orangnya poyo sikit hehehe, tak adalah dia tak poyo pun tapi mulut je kepoh sikit macam perempuan. Tu semua tak penting,yang penting dia baik. Dia lah kawan baik aku buat selama-lamanya...hehehe

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

LUNCH













Time ni ada lunch dengan lecturer dan my friend.
memang hapening gile makan dengan korang semua.
kepada cik aida,pn surhaini dan encik anuar memang best dan sporting

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

BROGA HILL





dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

BENGKEL ASAS PENCAHAYAAN STUDIO : PHOTISM STUDIO

BY AZIZAN AZIZ
www.portraitor.com
www.strobistmaster.com

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

MISS BULAN DEPAN CAMERA





dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Wednesday, 30 March 2011

KU MENUNGGU

ku menunggu, ku menunggu kau putus dengan kekasihmu
tak akan ku ganggu kau dengan kekasihmu
ku kan selalu di sini untuk menunggumu

cinta itu ku berharap kau kelak kan cintai aku

saat kau telah tak bersama kekasihmu
ku lakukan semua agar kau cintaiku

haruskah ku bilang cinta
hati senang namun bimbang
ada cemburu juga rindu
ku tetap menunggu

haruskah ku bilang cinta

hati senang namun bimbang
dan kau sudah ada yang punya
ku tetap menunggu

datang padaku, ku tahu kelak kau kan datang kepadaku

saat kau sadar betapa ku cintaimu
ku akan selalu setia tuk menunggumu


haruskah ku bilang cinta

hati senang namun bimbang
ada cemburu dan juga rindu
dan aku tetap menunggu

haruskah ku bilang cinta

hati senang namun bimbang
dan kau sudah ada yang punya
ku tetap menunggu

(aku tetap menunggu) ku tetap menunggu

(aku tetap menunggu) ku tetap menunggu
ku tetap menunggu





dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

Saturday, 12 March 2011

BLOG BARU

blog baru bulan!!!
blog lama mana pergi ?
ni blog baru aku,kenapa aku buat blog baru,sebabnya aku nak mulakan kehidupan baru dan bukak cerita baru dalam hidup ni. blog lama aku tu ada sahaja cuma tidak lagi digunakan. biarkan ia sahaja dan dijadikan kenangan dalam hidup ni. harap--harap selepas ni semuanya baik sahaja dan aku kena berhati-hati.
blog baru aku ni juga hanya kawan-kawan rapat sahaja yang tahu. aku tak nak dah macam-macam orang buruk-burukan aku dalam laman web ni. penat sangat-sangat nak menghadapinya.
selain itu juaga,blog aku ni hanyalah ceritatera kisah tentang aku dia dan kamu sahaja.
kawan-kawan di blog lama aku,nanti aku follower korang balik.
rindu sangat-sangat dengan korang.
ni aku lepaskan gian aku dekat blog malam tadi sampai aku tak tidur malam,pukul 7 tadi baru aku tidur. hahaha gelak aje eda ni,padahal tidur tu eda paling sayang sekali nak tinggalkan. mana taknya dah aku ni kaki tidur,pantang nampak bantal.letak sahaja kepala terus terlelap.ni pukul 12 dah bangun sebab nak keluar gi kL sebentar dengan dia. opps dia !!! siapa dia tu eda ? dia tu biarlah menjadi rahsia dulu,cuma kawan-kawan rapat sahaja yang mengenali siapa dia itu. ni sebelum nak keluar sempat lagi update blog.

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

TERIMA KASIH

terima kasih sangat-sangat dekat korang.
tu sahaja yang aku mampu ucapkan dan terkeluar dari mulut ni.
hanya allah sahaja yang mampu balas jasa baik korang.
terima kasih lagi sekali sebab sanggup tolong dan bagi aku semangat untuk teruskan hidup ni,
kalau korang tak ada,tak tahulah apa yang terjadi dekat aku ni.
memang sakit sangat diri ni nak menepuh dugaan ni korang.
aku pun tak sangka dia sanggup buat aku macam tu sekali,sumpah aku tak tahu dia sejahat tu.
aku pun tak tahu apa salah aku dekat dia sampai dia buat aku sekejam itu sekali.
aku tidak kesah kalau dia tinggalkan aku sebab dia tak sayang dan cintakan aku,tapi dia tinggalkan aku dengan pelbagai masalah. padahal masalah tu masalah dari dia,ni dia tinggalkan aku terkontang kanting sorang-sorang.samapi sekarang dia tak ada content aku,malah dia terus tukar no telefon adalah. macam-macam aku buat untuk dia,tapi dia sikit pun tidak pernah nak menghargai pengorbanan aku ni. sumpah aku cakap aku memang sayang dekat dia. mana taknye dia first love aku. tapi apa yang terjadi ni tiba-tiba terus ada wujud rasa benci sangat-sangat pada dia.kekadang tu sampaikan semua kaum lelaki aku tidak percaya dan benci sangat-sangat.sekarang ni aku tak tahu nak menepuh dan berdepan degan family aku macam mana,aku tak sanggup nak lukakan hati orang tua aku.selama ni dia orang ikut sahaja cakap aku dan penuhi permintaan aku. mungkin lepas ni dia orang tahu pasal ni mngkin kehidupan aku tidak seperti dulu. dah naik serabut dan tension sangat-sangat sekarang ni,cuma aku tak tunjuk aje dekat korang semua. aku cuba gak buat seperti biasa,bergurau,gelak ketawa. bagi aku tu sahaja jalan yang boleh buat aku tidak rasa tertekan.sekarang ni jalan penyelesaian tu dah ada cuma terletak pada diri aku sahaja nak lakukannye atau tidak. jalan tu akan membuatkan masa depan dia gelap terus. tapi aku kena juga tabahkan hati dan keringkan hati ni. eda jangan ada wujud belas kasihan pada orang yang dah buat kita merana.
kau boleh buat eda,semua orang ada dekat belakang kau untuk membantu kau.

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

HARGAI INSAN TERSAYANG

kita ni hidup jangan berpura-pura dan mesti jujur pada diri sendiri...kalau hidup ni asyik nak memporak perandakan hidup orang lain,hidup sendiri akan musnah.
Kita ni jangan nak cari kesalahan orang lain dan kesalahan sendiri nak tutup....sebelum cri kesalahan org lain tu tgk dulu diri kat cermin dan berkata kpd diri sendiri 'apa yg aku buat kat dunia ni dh sempurna ke ? aku ni ada buat silap tak kat org lain?
Kasih sayang yang ada pada kte sekarang ni hargailah sebelum ia meninggalkan..Nanti dah tak ada baru menyesal. menanggis air mata darah pun tak guna lagi.
Kita hidup kat dunia ni semuanya tak sempurna dan kita ni jangan bangga diri dan sombong dengan kehidupan yang dikata kan mewah tu. Kalau hidup mewah sekali pun hasil orng lain buat apa...Itu makna ye kte hidup bergantung pada org lain..
Kalau kasih sayang yg ada pd hari ni di nilai dgn barang,tu semua tak membawa apa2 makna dalam hidup sebab tu semua tak ada nilai langsung. yang penting kasih sayang seseorang tu..itulah yang lebih bernilai dri wang ringgit dan ia harga yang paling mahal di dunia ni.
Kita hidup kat dunia ni juga jangan tamat dan iri hati sebab apa yang kte ada tu akan hilang dan yang nak dikejar tu x dapat. So jangan nak merampas hak ornag lain dan setiap orang tu ada hak dia.
Kita hidup kat dunia ni jangan mendengar aje dan terus menilainya. Kita mesti ada bukti yang kukuh dan melihat ye sendiri kalau apa2 trjdi...sbb org yg suka buat andai sendiri tu diri dia pun tak betul dan tidak bahagia.
Kepada sesiapa sahaja didunia ni hargailah apa yang ada didepan mata dan jangan jaga tepi kain orang lain sebab diri kita pun tak sempurna lagi.

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

DIA

SIAPA YANG BERBAJU MERAH TU ?
ADIK BULAN LAH...... 



dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

KIKI



dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

SALAM BUAT KEKASIH

Di sebalik kalbu
Yang semakin layu
Terbenam rasa rindu
Terkunci suara hati
Tiada siapa tahu

Dimanakah kasih
Tak seperti dulu
Kata kau sayangkan ku
Benarkah itu

Walau kehadiranku hanyalah sementara
Bukan salahmu sayang kira kau jatuh cinta
Akan ku pergi jauh takkan kembali
Salam maaf permisi
Ku undur diri

Kini ku bersara
Dengan langkah baru
Menyisi luka ini
Kekasih... sekeras aku
Terhiris kerna kamu

Ku tinggalkan cinta
Kisah yang berlalu
Kisah kenangan kita
Hanya kau tahu

Walau kehadiranmu bagaikan menghiasi
Bukan caraku sayang harap engkau mengerti
Pemergianku ini tak ku relai
Salam maaf permisi
Ku undur diri

dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

MY FAMILY IN MY HOUSE



dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

MY FAMILY

My family. ni sebahagian keluarga aku sebelah ibu aku.
Gambar ni diambil masa ray tahun lepas dekat rumah datok dekat kampung.
Rindu sangat-sangat time masa ni,



dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami

MY HAIR

RINDUNYA DENGAN RAMBUT PANJANG NI....
HMM RASA MENYESAL PUN ADA BILA DAH POTONG RAMBUT...
NAK BUAT MACAM MANA MASA TU AKU GAH TENSION KOT...
MACAM-MACAM MASALAH YANG DATANG DEKAT AKU...
KEPALA DAH NAIK KUSUT,SERABUT,SERABAI,AKU AMBIK JALAN POTONG RAMBUT....
SO SEKARANG NI AKU KENALAH TUNGGU RAMBUT PANJANG BALIK....


dah baca ke,terima kasih tau sebab sudi membaca dan singgah ke blog kami